Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Az alábbiak alapján ajánljatok...

Seshoumaru kérdése:

Az alábbiak alapján ajánljatok ps3ra jatékot_?

Figyelt kérdés
Amit szeretek pl: Gta -crysis-battlefield, ezt csak azert hogy kb. Belöjetek a stilusomat, de igazaból újdonsagokra is nyitott vagyok, pl: sok jot hallotam az uncharted sorozatról .
2014. okt. 1. 12:57
 1/2 anonim ***** válasza:

A GTA egy jelenkori sandbox TPS, a Battlefield jelenkori-közeljövőben játszódó lineáris FPS, a Crysis pedig eléggé sci-fi FPS, valamivel szabadabb, mint a Battlefield, de nem sokkal. Így összevetve, nem sok hasonlóság van ezek között a játékok között, azon túl, hogy akciójátékok.

Akció kategóriában ajánlom a FarCry3-at, Red Dead Redemption-t, bármelyik CoD-ot, Metro-t, Wolfenstein-t, Bioshock-ot.

2014. okt. 1. 13:33
 2/2 anonim válasza:
Szerintem ruházz be egy ps4re :) persze ha lemegy az ára meg ugye addig jönnek rá játékok. ps3 csak 2016-ig lesz támogatva onnantól nem adnak ki új játékokat de viszont a ps4re meg rengeteg jön majd idővel.
2014. okt. 1. 13:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!