Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Dota 2 - hogy tudnék jó...

Dota 2 - hogy tudnék jó support lenni? Pár dolgot nem értek

Figyelt kérdés

Ha valaki leírná nekem, vagy tudna linkelni videót/leírást, nagyon hálás lennék :3

Már nézegettem dolgokat, szóval azt értem hogy kell venni wardokat, couriert meg olyan itemeket amikkel a többieket segítem, meg alapból olyan hőst választani aki jó erre stbstb, viszont néhány dolgot nem értek.

Most akkor ott kell maradnom a lane-en és segíteni a carry-nek, vagy menjek onnan, és jungling? Valahol azt írták, és ez eléggé összezavart.

(Nagyon kezdő és szőke vagyok :D )

2014. szept. 30. 20:30
 1/5 anonim ***** válasza:
Ha olyan hősöd van, akivel tudsz jungleben fejlődni, akkor menj oda. Nemtom dota2-ben mennyire változtatték meg az egységek neveit, mert én csak az első dotával játszok. Szal pl. ha Enchatress vagy akk vele lehet menni junglebe,mert az egyik spellel áttudod venni az irányítást creepek és neutralok fölött és azokat is használni. Vagy Enigmának ott az a spell,amivel "kis Enigmákat" csinál. De pl. Rubikkal nem sokra menni jungleben. Vagy ott van Ezalor, neki van a sebzős spellje, azzal meglehetne ölni a neutral egységeket a jungleben, de vele sokkal jobban a lane-en maradni, a spellel leverni az ellenséges creepeket és gyorsan leütni a tornyot. Szal hősönként változó. Meg a legtöbb hősnek van olyan item, amit kb. muszáj megcsinálni, mint pl. Omniknightnak az aganim scepter, ami fejleszti az ultiját.
2014. szept. 30. 20:38
 2/5 anonim ***** válasza:

1. lépés: Pickeld ki Witch Doctort

2. lépés: OOOOOOOOOOOOYYYYYYYAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

http://www.youtube.com/watch?v=thlYy7L4Au0&feature=youtu.be&..

A zene és az orosz void a készlet tagja.

2014. szept. 30. 21:12
 3/5 A kérdező kommentje:

Első: köszönöm! :)

Második: https://www.youtube.com/watch?v=HmZYgqBp1gI

2014. szept. 30. 21:18
 4/5 anonim ***** válasza:
Am igen, nekem is witch doctor a kedvenc intes hősöm, viszont néhány hőssel nagyon könnyű megölni.
2014. szept. 30. 21:19
 5/5 anonim ***** válasza:

A supportnak nem is az a lényege, hogy intes legyen, profi meccsekben a legkülönbözőbb herokat használják erre. Tény, hogy a legtöbb közöttük van és sima pub meccseken is ők lesznek a suppok.

Az a fontos, hogy az itemek terén nem kell túl sokat venni, egy supportnál ráérnek. Arcane boots, mekansm, pipe.. ezeket szokták legtöbbször csak kiszedni. Mindig legyen map control, tehát wardok által biztosított vision a fontos helyeken. Az elején pedig a lehető legjobb farmot kell biztosítani a carrynek és odafigyelni a denyra is. Ranged support esetén az enemy kiharrassolása is fontos. Jungler support az általában Chen szokott lenni, mert Enchantress vagy Enigma már inkább semisupport csak.

2014. okt. 1. 15:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!