Dota 2 - hogy tudnék jó support lenni? Pár dolgot nem értek
Ha valaki leírná nekem, vagy tudna linkelni videót/leírást, nagyon hálás lennék :3
Már nézegettem dolgokat, szóval azt értem hogy kell venni wardokat, couriert meg olyan itemeket amikkel a többieket segítem, meg alapból olyan hőst választani aki jó erre stbstb, viszont néhány dolgot nem értek.
Most akkor ott kell maradnom a lane-en és segíteni a carry-nek, vagy menjek onnan, és jungling? Valahol azt írták, és ez eléggé összezavart.
(Nagyon kezdő és szőke vagyok :D )
1. lépés: Pickeld ki Witch Doctort
2. lépés: OOOOOOOOOOOOYYYYYYYAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
http://www.youtube.com/watch?v=thlYy7L4Au0&feature=youtu.be&..
A zene és az orosz void a készlet tagja.
Első: köszönöm! :)
A supportnak nem is az a lényege, hogy intes legyen, profi meccsekben a legkülönbözőbb herokat használják erre. Tény, hogy a legtöbb közöttük van és sima pub meccseken is ők lesznek a suppok.
Az a fontos, hogy az itemek terén nem kell túl sokat venni, egy supportnál ráérnek. Arcane boots, mekansm, pipe.. ezeket szokták legtöbbször csak kiszedni. Mindig legyen map control, tehát wardok által biztosított vision a fontos helyeken. Az elején pedig a lehető legjobb farmot kell biztosítani a carrynek és odafigyelni a denyra is. Ranged support esetén az enemy kiharrassolása is fontos. Jungler support az általában Chen szokott lenni, mert Enchantress vagy Enigma már inkább semisupport csak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!