Milyen lett? (videó)
Figyelt kérdés
[link] ezt csináltam mert
Nagyon unatkoztam és arra gondoltam,hogyha már meg is csinálom a videót akor rakjam is fel
2014. szept. 30. 19:45
1/8 anonim válasza:
Látom értesz a videózáshoz. Én is ....
Ha komolyabban csinálnád és kitalálnál egy jó ötletet akkor még az 50.000 nézettség is meglehet.....
A videó UNALMAS :D ;)
2/8 A kérdező kommentje:
Mitől unalmas meg miket rakjak még bele?
2014. szept. 30. 20:46
3/8 anonim válasza:
Egy kis helyesírást a címébe mondjuk úgy első körben.
Egyébként meg senkit nem fog érdekelni, a videó értelmetlen, és fölösleges, nagy tudás sem kell a létrehozásához.
4/8 A kérdező kommentje:
Ugy utálom az ieneket de te még iet se tudsz csinálni
Ugyhogy nem kell pofáznod!
2014. okt. 1. 16:21
5/8 anonim válasza:
Visszamegyünk óvodába? Nem tudok főzni, de tudom, ha valami nem jó. Attól, hogy esetleg nem tud ilyet készíteni, még tudhatja, hogy szar. Mert az. 10-12 évesen még elmegy, de ha ezt hozzáértésnek vélitek, gondoljátok át sürgősen.
6/8 anonim válasza:
Videózz, ha úgy érzed, ez a legjobb módja az unaloműzésnek. Máskülönben nincs értelme, mert nézettsége nem lesz. Jó tanács: ha nincs ötleted, felesleges nekiállni bárminek is. És nem, ebben semmi ötlet sincs.
7/8 anonim válasza:
Kedves kérdező, miből gondolod, hogy nem tudok ilyet csinálni? Csak úgy megkérdeném... :D
8/8 anonim válasza:
meg mi az, hogy: ieneket? helyesírás? vissza kéne menned óvodába, kb. 2 éves vagy tehát bölcsibe.Nem is tudsz helyesen írni.Még látszik, hogy bölcsis vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!