Counter Strike 1.6 nevű játékban az egér nem mozdul el sem jobbra sem balra, hogyan lehet kijavítani a hibát?
Egy szerveren nézeteltérésem volt az egyik adminnal mire ő kibannolt, azóta a játékban nem tudom az egeret oldal irányba mozdítani, fel és le mozog rendesen.
A következőket már próbáltam (sikertelenül) :
-Játék opcióin belül az egérbeállításokat
-cfg file törlése
-Játék teljes törlése és ujratelepítése
Kiírta, hogy bann tehát azt biztosan. Ki is dobott a szerver azonnal.
A destroyról utána olvastam, hogy az mi miközben neten kerestem megoldást a problémára. Nagyon valószínűnek tartom, hogy azt is kaptam viszont ilyen destroyról nem találtam információt a neten.
Ns.
Időközben letöröltem a gépről minden fájlt aminek köze van a játékhoz és többszöri ujratelepítés után sem sikerült megoldani.
Míg végül a youtubeon találtam megoldást, ezt le is írom azoknak akiknél hasonló probléma merült fel:
Letöltöttem egy antidestroy.cfg nevű fájlt, beírtam konzolba, hogy antidestroy.cfg és minden helyreállt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!