Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Szerintetek ki fogja nyerni a...

Szerintetek ki fogja nyerni a League Worlds-t? (League of Legends)

Figyelt kérdés

Most megy a League of Legends World Championship. Ti kinek szurkoltok, miben reménykedtek ki fog nyerni?

Jelenleg bent lévő csapatok (Quarterfinals): Samsung White-Team Solo Mid, Samsung Blue-Cloud 9, Edward Gaming-Star Horn Royal Club, OMG-Najin White Shild,

Én nagyon reménykedek, hogy egyik samsung team se fog nyerni. Ha már választanom kell, hogy mégis kinek szurkolok akkor vagy Could 9-t mondanék vagy OMG.

Hát ti?

2014. szept. 29. 06:06
 1/2 anonim ***** válasza:
sajnos vagy ssb vagy ssw. nincs mese jelenleg korea a legjobb, bár én is c9nek szorítok.
2014. okt. 1. 15:06
 2/2 anonim ***** válasza:
Én eredetileg igazából a Fnatic-nek szurkolok,de a Cloud 9 és a TSM mindig is nagyon szimpi volt szóval én annak örülnék,hogy van TemaSoloMid vagy C9,de most valamelyik samsung teamnek nagyobb esélye van de bízok az észak Amerikaikban :DD
2014. okt. 1. 20:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!