Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » LoL-ban mi az a counterelés?

LoL-ban mi az a counterelés?

Figyelt kérdés
Izé. Ennyi.

2014. szept. 28. 22:57
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
26-os szint annyira nem mérvadó. Akár bronzos is lehet, ha elkezd rankedezni, vagy csak nem rég kezdett Fizzezni. Emlékszek, 20-as szint körül kb 3. meccsemen Zed volt az ellenfelem. Azt se tudtam ki az a Zed :D. Az volt az utolsó alkalom, hogy kikaptam Zedtôl. Egyébként kis szinten kevesen tudnak Fizzel játszani. Ismerôsöm first time LeBlanc, Zyra volt az ellenfele, akit counterel, mégsem tudta legyôzni
2014. okt. 11. 11:49
 12/14 A kérdező kommentje:
Ahogy elmondtam találkoztam már jó Fizzel, igen, nehéz eset volt :D Sokszor dob be 30-asokat is :/ De szerintem Zed egy igazán erős champ.
2014. okt. 11. 15:09
 13/14 anonim ***** válasza:
Persze, hogy legyőztél 1v1-ben, mert Zednek túl jó a late game-je. Habár talán ha nem felejteném el folyton, hogy vettem egy Zhonyát, talán megvertelek volna :DD
2014. okt. 11. 23:39
 14/14 A kérdező kommentje:
Khm. Hányszor vertelek el azirral zsinórban? Pedig jóval jobb vagy nálam :P
2014. okt. 12. 09:59
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!