League of Legends kezdő vagyok és hogyan lehetnék jobb?
Figyelt kérdés
az érdekelne hogy hol találok olyan oldalt vagy ha valaki leírná annak megköszönném hogy az ilyen szavak mint pl hogy adc adp stb mik? és hogy mire érdemes menni?valami taktikák a játékkal kapcsolatban vagy fontosabb információk. valamint mien karaktereket,championokat ajánlotok kezdőknek. amik olcsók de mégis jók.2014. szept. 27. 19:34
1/7 anonim válasza:
Van egy nagyon jó tutorial videó! Írd be youtubra ,hogy League of legends tutorial 1.rész és megtalálod..
2/7 anonim válasza:
gyakorolni kell... Hiába olvasol el mindent nem jegyzed meg őket, én 3,5 éve játszom, platina ligában és még most sem tudom az összes hős passzívját. Bár a képességeket meg az összes tárgyat azt tudom. Kezdőként nagyon noob voltam, azt se tudtam mi az a jungler, mi az az ap, csak bepickeltem yi-t és nyomogattam a Q-t és R-t.
3/7 A kérdező kommentje:
csak azé elég idegesítő amikor te próbálsz játszani a többiek meg nooboznak meg reportolgatnak téged, meg irogatnak chat en.
2014. szept. 28. 11:35
4/7 anonim válasza:
Legjobb ha hozzászoksz ahhoz, hogy reportolgatnak.. ennél már csak rosszabb lesz.
5/7 anonim válasza:
Egy ideig csak botok ellen játsz, ha úgy érzed, érted már, mire való egy karakter (google-lel sok oldalt találhatsz, ahol írnak dolgokat, hogy milyen sorrendben fejleszd a képességeket melyik champnél, mit vegyél melyiknek, milyen masteryket válassz/milyen rúnákat vegyél neki, stb. (bár 20-as szint alatt felesleges rúnákat venni). Az olcsóbb championok, főleg a 450 ip-sek könnyebbek, de én például Ahriban találtam meg azt, ami miatt lekötött a játék, mert vele úgy érzed, mintha komolyan csinálnál is valamit. Majd te is megtalálod a saját karaktered, az lesz majd a mained. Sok sikert előre is :)
6/7 anonim válasza:
A noobozásról meg... ha lenyomod a tabot, az emberek mellett van egy szövegbuborék, ha azt lenyomod, nem fogod látni, mit írnak. Ha valaki noobozza a másikat, azzal mentálisan is rombolja és még annál is rosszabbul fog játszani, mint egyébként. Eddig kivétel nélkül pluszban végeztem, ha némítottam a csapattársaimat, amikor kb. 0/4-ben kezdtem :D Talán az elején nem fogsz érzékelni ekkora változát, de ha te is tudod, hogy pont elrontottál valamit, nem lesz szükséged arra, hogy más is közölje veled, igaz? :D
7/7 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat,sokat segítettetek :D
és teljesen eggyetértek veletek.
2014. szept. 29. 13:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!