Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » WoW-ba érdemes eredetizni?

WoW-ba érdemes eredetizni?

Figyelt kérdés
Jelenleg tört szerveren vagyok de annyira bugos, hogy szinte játszhatatlan.Megérné megvenni szerintetek a warlords of draenort?Mennyi a havidíj?

2014. szept. 27. 18:18
 1/9 anonim ***** válasza:
Én simán játszanék eredetin ha időm meg pénzem lenne rá. Nem bugos ja, meg még pluszba mindig a legfrissebb contentel nyomhatod. Sok pénz de szerintem megéri. Az 576-nál 8e Ft a 60 napos Gamecard.
2014. szept. 27. 19:36
 2/9 A kérdező kommentje:
Esetleg 30 naposat valahol nem adnak?
2014. szept. 28. 08:36
 3/9 anonim ***** válasza:
eredetin 12,99 euróért
2014. szept. 28. 12:54
 4/9 anonim ***** válasza:
egyébként megéri szerintem is, sokkal nagyobb játékélmény, minden meg tudsz csinálni, nincs olyan, hogy bug, vagy dc (szerda délelött szokott lenni de az sincs 2 óránál hoszabb.)
2014. szept. 28. 12:55
 5/9 anonim ***** válasza:

Egy hónapra ha a bneten keresztül fizeted, kb. 3500-ra jön ki a havidíj. Először persze mérlegelj, hogy biztosan tetszik e annyira a pandaria és draenor, hogy ott folytatnád, tudomásom szerint játszató privát szeró még nem nagyon van catánál feljebb.

Maga a játék azért húzósabb, ha mindent megveszel igen csak a 20ezret fogja közelíteni a dolog, viszont amennyire tudom a havidíjat később a játékstílusod és mennyiséged függvényében a goldodból is fizetheted erre szakosodott embereknél.

A hátránya az, hogy mivel nem kevés pénzt adsz ki rá a fentiek miatt, sokkal inkább odaláncol és odaköt a játék elé, nem szívesen fogsz felállni előle tudván, hogy pörög a gametime és tölthetnéd az időt a játékban is hasznos, szükséges dolgokkal. Röviden mindenben jobban jársz, viszont a függőség kialakulásával baromira kell vigyázni.

2014. szept. 30. 04:27
 6/9 anonim válasza:

www.pandawow.hu

Egész jó szerver - néhány bug persze van, de simán játszható.

15.-étől jön az 5.4.8-as patch, remélhetőleg még jobb lesz. Szerintem ez komoly alternatíva a fizetőssel szemben.

2014. okt. 7. 14:33
 7/9 anonim ***** válasza:
Csak hogy az alternatíva nem egyenlő a konkurenciával. Így meg értelmét veszti a dolog, pláne hogy nem is ez volt a kérdés.
2014. okt. 7. 19:27
 8/9 anonim válasza:

Akkor arra is válaszolok:

Nem érdemes. Pár hónap késéssel az említett tört szerveren is lesz nagy eséllyel. Azt az évi 40 ezret értelmesebb dolgokra is el lehet költeni.

2014. okt. 8. 13:45
 9/9 anonim válasza:
Isten irgalmazza aki pandawow.hu-ra felmerészkedik. Egy kalap szar, miután átállt Tauri catára mindenki lement a szerverről, csak azért játszottak itt, hogy addig is legyenek valami szerveren. Most már 5.4-en van, teljesen játszhatatlan, bugos az egész szerver és alig van fent 20 játékos összesen. Szóval senki ne menjen erre a bugtengerre, előre figyelmeztetem nem egy jó szerver.
2014. nov. 8. 18:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!