Milyen WoW-hoz hasonló mmorpgket ismertek, ami függővé tesz?
Figyelt kérdés
2010. jan. 21. 12:24
1/8 anonim válasza:
Silkroad volt de nagyon... A maga idejében, ma már egy botos szar. Amugy temérdek másikat. De azok nem voltak valami nagy hatással, még egy picit a perfect wörld volt, de azis botolós szar lett (csak ilyeneket fogok ki?...)
2/8 anonim válasza:
sztem a WoW után a Lineage 2 Final Gracia még jo mmorpg :D
3/8 A kérdező kommentje:
Jaj köszönöm a válaszokat =)
Perfect World-el már játszottam régebben és most vissza is tettem :D
2010. jan. 28. 19:35
5/8 anonim válasza:
Super Mario MMORPG;)
am minden olyan multis játkéban ahol "fejlödni"és "fegyvert" meg ien dolgokat szerezni azt rabul ejti az embert de van aki letud állni vele :)
7/8 anonim válasza:
a wow hogy tud valakit függővé tenni rohadt szar játék
8/8 anonim válasza:
Hellgate London volt nekem nagyon sokáig az a játék, amivel képes voltam fél napokat játszani. Most WOT-ozok, azt is elég komolyan: klánozok, CW, stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!