Játékok szövegeit hogyan lehet kinyerni, hogy honosíthassam?
Van néhány játék, amit szeretnék honosítani.Azt tudom, hogy lehet őket (tehát valami módon hozzá lehet férni a szövegekhez) csak nem tudom hogy hogyan.6-an lennénk rá, angolt anyanyelvi szinten beszéljük mindannyian, szóval fordítás menne, csak a technikai résszel van gond..
Tudom van már kismillió ilyen kérdés, de nem nagyon találtam kielégítő választ, a magyarítások.hu meg nem működik..
Valahol olvastam, hogy létezik olyan program ami kiszedi egy játék nyelvi fájljait, és fordítás után vissza is lehet vele tenni, de elfelejtettem a nevét..
Köszönöm a választ.
Konkrétan most az Assassin's Creed Brotherhood és Revelations-t akarjuk fordítani, miután a legutolsó próbálkozás(SteveQ és konyak20 csinálta azt hiszem) csak úgy eltűnt, vagy félbemaradt.(bár lehet csak én nem találom)
A módszer játékonként változó, néha nagyon könnyen ki lehet nyerni a szövegeket, néha pedig évekig kell várni egy használható módszerre. Olyan program, mellyel bármely játék fordítható, sajnos nincs.
Egy-egy játék fordításához itt kérhetsz technikai segítséget:
Az Assassin's Creed - Brotherhood & Revelations fordítása 70%-nál tart.
[link] - Itt fordítókat keresnek. Ha van hozzá kedvetek, nyugodtan jelentkezzetek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!