Be szeretném tenni a Minecraftomba a Nodus nevű "hacket". Minecraft by ramirezem van. Sok vidit is néztem úgy csináltam ahogy mutatták, de nem akarja betenni a Nodust. Tudnátok mutatni vidit vagy megmondani hogy kell betenni?
Helló!
Régen csináltam utoljára ilyet. ha meg tudod várni hogy kicsit utánanézzek meg kipróbáljam akkor szerintem tudok majd segíteni. azt előre elmondom hogy nagyon vicces lessz. az a legjobb amikor felmész egy szerverre és mindent csinálsz amit nem vesznek észre rajtad pl.: x-ray, vadonban ha nincs ott senki rajtad kívül akkor vizen járás, repülés, időgyorsítás, pvp-n aimbot. nagyon vicces tud lenni ha nem veszik észre. ja és hányas verzióval játszol?
Aszem meg van amit te találtál és látom már hogy hol akadtál el.Egy másik MC verzióból másold át az elkészített mappádba az xy.json-t! Nevezd át minecraft.json -ra aztán nyisd meg szövegszerkesztővel és az id-nél a számot írd át minecraft-ra és az elkészített mappát elnevezed minecraft-ra és gondolom nem kell mondanom hogy a mappába kell lennie a minecraft.jar-nak és a minecraft.json-nak és ha jól csináltad akkor a launcherben ott kell lennie az edit profile-ban egy release minecraft-nak azt indítsd el és mehet a cheatelés!
Ja és kösz hogy kiírtad a kérdést mert eszembe jutattad hogy hogyan kell a forge-universal-t telepíteni.Ha még valamiben elakadsz csak írj!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!