League of Legends motiváció?
Figyelt kérdés
Rankedezek keményen de ha veszítek felcseszem magam tudtok valami taktikát hogy ha 3-szor is vesztek egymás után, utána is legyen kedvem játszani.Zene vagy valamilyen taktika van erre?2014. szept. 23. 19:59
2/5 anonim válasza:
Embere válogatja, engem pl zavar, ha zene szól a háttérben. Az viszont nekem mindig segített, ha egy vereség után nem egyből újat kezdesz, hanem kb 10 perc szünet, ekkor friss levegő (ablak/erkély/kert lehetőség szerint), mindenképpen igyál meg egy pohár vizet, mert ilyenkor könnyű megfeledkezni a folyadékpótlásról és a vérkeringést is gyorsítja, jobb lesz a reakcióidőd. Ebben a szünetben viszon én kifejezetten örülök, ha szól valami zene, amit kedvelek, attól jobban leszek 5 perc alatt. A feeder/afk/noob játékosok ellen sajnos nem tudok ellenszert, ha egymás után hármat veszítek, akkor már érzem, hogy gond van, akkor aznap már amúgy sincs kedvem játszani :D
3/5 anonim válasza:
Meg volt a 2óra játék, ülj le tanulni...
4/5 anonim válasza:
Ne azért játsszál, hogy nyerj. Ezzel a hozzáállással csak el fog menni a kedved a játéktól. Szard le hogyha veszítesz. Koncentrálj arra hogy mit csinálsz rosszul.
5/5 anonim válasza:
Ha csak azért játszik valaki hogy szórakozzon akkor megy normal game-t. Ezzel nincs is baj viszont a ranked teljesen más, azt tényleg azért kell játszani hogy nyerj. Hiszen erről szól a versengő játékmód.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!