Tudtok mondani jó játékokat pc re?
Figyelt kérdés
Sziasztok tudna valaki mondani pár jó játékot mint például a gta5 watch dogs szóval sandbox típusuakat ha lehet olyasmit amihez nemkell vami szupergép (cpu:1.2Ghz ram:2Gb)2014. szept. 23. 16:17
1/5 Paget válasza:
Azt meg kéne tudnom hogy te ezeket 1etöltötted e mert ha igen akkor kevés olyat tudok mondani ami ingyenes. amúgy Garry's mod barátokkal nagyon jó élmény ,én már vagy éve vettem meg és még véletlenül sem untam meg :D
3/5 A kérdező kommentje:
Nem a gta 5-öt meg a watch dogs ot barátomnál próbáltam ki ps4 en itthon néztem hogy le lehet e tölteni pc re de a watch dogs túl nagy gép kell a gta 5 meg majd csak jövőre jön ki
2014. szept. 26. 18:39
4/5 Paget válasza:
Ajánlom figyelmedbe az APB Reloaded játékot
nem kell hozzá nagy gép és mégis haverral jó játék
5/5 A kérdező kommentje:
Jó játéknak tűnik de "nem kell hozzá nagy gép" nekem még minimum sincs meg xd
2014. okt. 2. 00:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!