Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Counter Strike : Global...

Counter Strike : Global Offensive drop rate?

Figyelt kérdés
Kb. 13 napja vettem meg a Counter Strike: GO-t amivel napi szinten játszom. ( változó mennyit, attól függ mennyire érek rá ). Viszont jelenleg elég szegényes a droppom, nagyon ritkán esnek skinek és ládák pedig állítólag 2-3 óra alatt kell essen kb. 2 skin és 3 láda hetente. Továbbá azt is mondták, hogy egy héten max 5 item esik ( 3 láda 2 skin ). Arra is gondoltam lehet azért ilyen gyenge a droppom mert még friss a steam accom. Erről valakinek valamilyen tapasztalata van ?

2014. szept. 22. 21:22
 1/3 anonim válasza:
ha úgy megy mint a többi ilyen versenyszerű játéknál, akkor a versengőn/rankeden több cuc esik mint a DM/casual-on. Nem vagyok benne biztos, mert énis nemrég kezdtem CS-zni előtte loloztam meg smite-oltam (ahol mindkettőnél a ranked esetében több jutalmat kaptál)
2014. szept. 22. 21:27
 2/3 anonim ***** válasza:
Heti 3/2 láda/skin helytálló, operation phoenix belépőm van, az is heti 5 küldetést ad, azok meg garantáltan megadják a skint. Sokaknak, köztük nekem is csütörtökön nullázódik a drop limit, van akiknek akkor, amelyik nap vették a játékot. Én így állapítottam meg, pár év alatt :)
2014. szept. 23. 09:51
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ mindkettőtöknek ! Ezt a küldetés rendszert kicsit kiveséznéd ?
2014. szept. 23. 14:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!