Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Szaggat a Sims 3, hogy javítsa...

Szaggat a Sims 3, hogy javítsam meg?

Figyelt kérdés

A Sims 3 magában jól megy, de úgy már unalmas volt ezért feltelepítettem a Szigetvilágot is. Nem akarom leszedni, de élvezhetetlen így a játék: szaggat, lefagy, belassul, nem reagál stb.

A C meghajtón még van kb. 60 gb hely, vga: nvidia geforce 820m (2gb), cpu: i3 4030u. Elméletileg simán vinnie kellene...

Nem szeretném leszedni a Szigetvilágot. Hogyan tudnám megcsinálni?

Ui. A beállítások mind a legalacsonyabban vannak...

2014. szept. 22. 20:37
 1/5 anonim ***** válasza:
cracket használsz hozzá? vagy megvetted? a gépeden full grafikával kellene menjen. mennyi ramod van?
2014. szept. 22. 21:16
 2/5 A kérdező kommentje:

Megvett.

A ram 4 gb. Szóval minden megfelel. Ráadásul sosem játszok sok kiegészítővel, egyszerre max. 1 van fent.

2014. szept. 22. 21:34
 3/5 anonim ***** válasza:
A kiegészítők növelik a gépigényt, nekem is eredetibe van meg.
2014. szept. 23. 16:59
 4/5 anonim ***** válasza:

nekem egy 8 éves kövület gépem van, 2 gb rammal, ok a telkek betöltésénél látszik , hogy töli be a textúrákat, de nem szaggat ha már beötöltötte, ja és minden kieg fenntvan plusz 3 giga custom tartalom a mods mappában

szal nálad lehet vmi bibi

2014. szept. 25. 18:03
 5/5 anonim ***** válasza:

Nekem is szokott szaggatni meg akadozni, és nekem 20-21 kiegészítő van meg (alapjátékkal együtt), de én sem tudom az okot. Szerintem nagyon nem lehet mit tenni.. :|

De talán ha frissítenéd gyorsabb lenne. :)

2014. szept. 26. 22:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!