Szaggat a Sims 3, hogy javítsam meg?
A Sims 3 magában jól megy, de úgy már unalmas volt ezért feltelepítettem a Szigetvilágot is. Nem akarom leszedni, de élvezhetetlen így a játék: szaggat, lefagy, belassul, nem reagál stb.
A C meghajtón még van kb. 60 gb hely, vga: nvidia geforce 820m (2gb), cpu: i3 4030u. Elméletileg simán vinnie kellene...
Nem szeretném leszedni a Szigetvilágot. Hogyan tudnám megcsinálni?
Ui. A beállítások mind a legalacsonyabban vannak...
Megvett.
A ram 4 gb. Szóval minden megfelel. Ráadásul sosem játszok sok kiegészítővel, egyszerre max. 1 van fent.
nekem egy 8 éves kövület gépem van, 2 gb rammal, ok a telkek betöltésénél látszik , hogy töli be a textúrákat, de nem szaggat ha már beötöltötte, ja és minden kieg fenntvan plusz 3 giga custom tartalom a mods mappában
szal nálad lehet vmi bibi
Nekem is szokott szaggatni meg akadozni, és nekem 20-21 kiegészítő van meg (alapjátékkal együtt), de én sem tudom az okot. Szerintem nagyon nem lehet mit tenni.. :|
De talán ha frissítenéd gyorsabb lenne. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!