Skyrim, miért csökkentek vissza a fegyvereim alapsebzésre?
Figyelt kérdés
Átalakítottam a fegyvereimet legendaryra a grind stonenál ami ugye, plusz sebzést ad, de most vissza csökkent majdnem mind az alapra, grindstonenál nemtudom fejleszteni őket. Valami ötlet hogy hogyan lehetne úja rájuk raknia magasabb sebzést?2014. szept. 22. 18:44
1/3 A kérdező kommentje:
lehet hozzá köze annak hogy most csatlakoztam a sötét testvériséghez? csak mert elötte még jóvolt.
2014. szept. 22. 19:01
2/3 anonim válasza:
ez a lényege a legendary-nek... hogy minél többször fejlődj, tehát magasabb szintű legyél. amíg nem volt legendary skill, 81 volt a max szint, amit el lehetett érni, így gyakorlatilag nincs határ. ötlet, hogy hogyan lehetne magasabb sebzés? lol. használd úgy, mint eddig! meglesz szépen a 100 újra
3/3 anonim válasza:
Bocsi, kicsit rosszul értelmeztem..
a skill maradt ugyanannyi? vagy azt is megcsináltad legendarynek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!