Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Miért ilyen ingadozó a statom...

Miért ilyen ingadozó a statom CS:GO-ban?

Figyelt kérdés
Van amikor simán 25:13-as statom lett, volt amikor 4:18. Csapattársaktól független, a két stat ugyanazon a napon volt, a map se zavar, mert van, hogy nagyon jó vagyok egy mapon, van hogy alig ölök valamit ugyanazon. Ez mitől lehet? :D Az ellenfél rangja is mindig kb. egyenlő.
2014. szept. 21. 23:08
 1/1 anonim ***** válasza:
Egyik sem jó. Jó majd akkor lesz, amikor legalább háromszor annyit öltél, mint haltál (ezt 100 frag körül értem). Nagyban függ a kedveddől, hogy mennyire érzed a játékot, illetve a körülményektől. Aztán függ még attól, hogy kikkel dob össze és, hogy ők milyen hangulatban vannak, mennyire érzik a játékot. Ezek összessége adja az egészet. Nekem is vannak olyan napjaim, amikor nincs kedvem és, ha ilyenkor felmegyek, akkor nem valami fényes az eredményem.
2014. szept. 22. 00:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!