Az alábbiak közül melyik az igazi, és melyik a hamisítvány?
én sem szoktam, viszont asszem tudom :D
az első az igazi, a második a gagyi.
Csak meg kell nézni jobban...pl. a másodiknak a jobb sarkában látszik is a kínai írás :D
Plusz a bal sarokban fennt ott van a Bakugan mögött a TM jel, ami mindenki tudja mit jelent
Az elsőn (bár tudom a megvilágítás tud csalni) de a színek is "eredetibbek"...találkoztam már elég sok kínai játékkal és jellemző hogy a nyomtatás nem valami igényes.
én sem szoktam, viszont asszem tudom :D
a második az igazi, az első a gagyi
Csak meg kell nézni jobban...pl. az elsőnél a jobb sarkában látszik is a kínai írás :D
Plusz a másodiknál bal sarokban fennt ott van a Bakugan mögött a TM jel, ami mindenki tudja mit jelent :D
A másodikon (bár tudom a megvilágítás tud csalni) de a színek is "eredetibbek"...találkoztam már elég sok kínai játékkal és jellemző hogy a nyomtatás nem valami igényes.
ma 16:06
Nem tudod mi? Azért ügyes voltál, hogy egy perc alatt teljesen átírtad az egészet, így most van két homlokegyenest eltérő válasz!
Akkor végül a 2. a jó?
igen a második válasz a jó :D :D
csak először az első változatot írtam meg és láttam hogy pont felcserélve írtam...és elküldtem...de aztán láttam hogy az első változat is el volt küldve.. bocsi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!