Van DS, VITA, N64, PS3 (vagy PS2) illetve PSP emulátor PC-re?
Linket nem adok, könnyen utána tudsz guglizni.
Szóval:
DS: van
VITA: nincs
N64: van
PS3: prototípus, konkrét játékot nem játszik még, talán csak homebrew cuccokat
PS2: van
PSP: van
DS: DeSmuME vagy NO$GBA
N64: Project64
PS2: PCSX2
PS3: -
PSP: PPSSPP
Vita: -
DS:
-DeSmuME: [link] (kompatibilisebb, de nagyobb rendszerigényű)
-No$GBA: [link] (nagyon kevés esetben lehetnek hibák, de gyorsabb, kisebb rendszerigényű
VITA:
-nincs / nem tudok róla
N64:
-Project 64: [link] (nagyszerű emulátor, valamilyen okból néhány esetben az antivírus bejelez, de hamis pozitív)
-Mupen64Plus: [link] sokat tudok róla, de Androidon kipróbáltam, többé-kevésbé működik, kicsit Androidon lassú volt egy-két játék, PC-n nem hinném, hogy lenne vele gond)
PS3:
-nincs / nem tudok róla
PS2:
-PCSX2: [link] (Elég jól működik, de viszonylag erős gép kell hozzá, főleg nagy felbontáson)
PSP:
-PPSSPP: [link] (Gyors és kompatibilis, rengeteg opcióval, élsimítás és egyéb lehetőség elérhető nála. Akármilyen felbontásban képes futtatni a játékokat, szóval lényegében szebb képet tud adni, mint egy igazi PSP. Androidra is elérhető. Létezik egy Gold verzió belőle, de az lényegében ugyanaz, mint az ingyenes, a Gold megvásárlásával lehet támogatni a fejlesztőket)
-JPCSP: [link] (JAVA alapú PSP emulátor. Régen kipróbáltam, lassú volt és sok minden nem futott vele. Azóta lehet, hogy változott a helyzet, még mindig fejlesztik. Inkább a PPSSPP-t ajánlom)
Még ha nem lennének vírusosak az emulátorok, nem lenne annyira élvezetes az irányítás.
Egyszer letöltöttem a Kacsamesék videojátékot emulátorral (nestopia) nem tudtam használni a PoGo botot. Szerintem a kombinációk nem működnének, és mindegyiknek van analog stick-je. És nem hiszem, hogy egy PC gamepad-ot tudnál hozzákaribrálni.
Vírusosak?
Bizonyára avg vagy hozzá hasonló szemetet használsz. NAGYON ritka esetben jár az emulátorhoz vírus, pláne ha hivatalos forrásból szeded. Plusz, minden emulátorba van részletes joystick beállításra lehetőség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!