Tippmixpro-n, ha nyertem hol tudom felvenni a pénzt vagy lekérni meg megnézni a meccset?
Figyelt kérdés
Tippmixpron, ha nyertem hol tudom felvenni meg megnézni a meccset? Tegnap raktam 2 meccset mind a kettő bejött ma néztem, de nem tudom hol tudok rámenni, hogy meg is adja. Még mindig a pénzem van csak levéve. Vagy mikor lehet levenni vagy hogy van? Igaz, hogy 500 al raktam, de nyertem 900 at elvileg.
Én csak olyat találtam, hogy fogadási napló, de ott meg ez van.. Ez mi?
2014.09.18.23:56 2/2 Egyes kötés 500 Ft 500 Ft 0 Ft
2014. szept. 19. 06:25
1/2 anonim válasza:
Jól nézted ,ha nem nyertél,és nem nyitott,vesztettél. Hasta la vista,doviđenja,Doszvidányija, Tschüss,Hy,Csao,stb ,stb..
2/2 A kérdező kommentje:
Köszi :) nyertem :D
2014. szept. 22. 14:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!