Melyik a legjobb grafikájú játék?
Figyelt kérdés
Mondjuk a Crysis után? :)
(PC)
2010. jan. 19. 21:30
1/21 anonim válasza:
Az élet! :)
Ne a grafikát nézd, hanem a játékélményt. Sajnos sok olyan játék van, hogy szinte orgazmusod lesz a látványtól, de sajnos a sok idegesítő hiba miatt oda a játékélmény :).
3/21 anonim válasza:
a FAR Cry 2 na ennek nagyon jó a grafikája!!!!!!!!
4/21 anonim válasza:
Az NFS-ek nagy áttörésben vannak most, sztem az lesz.(ameddig nem köszönt be Crysis 2)
5/21 anonim válasza:
Én most játszom a Crysis 2-vel ennél sztem most nincs jobb grafikájú játék nagyon durva a fizika benne :)
6/21 anonim válasza:
A Fizikának semmi köze a Grafikához...
Asszem a Metro 2033, annak a legnagyobb talán, azmár kihasználja mind a 4GB RAM-ot és a 64Bit-es oprenszert
7/21 anonim válasza:
Ja igen és ebbe a 2 játékba(meg talán a Dirt2-be) van csak DirectX 11 támogatás.
9/21 anonim válasza:
Szerintem:
Call of Duty BlackOps
Crysis 2
Far Cry 2
(ez nem sorrend)
Sajna a Metro 2033 nem túl látványos helyen játszódik de a lámpa fényénél látszik a szép grafika,őt is ide sorolhatjuk (engem a blackops-ra emlékeztetett a grafikája)
De ha eltérünk az FPS-től pl az NFS Hot Pursut 2010 grafikája is lenyűgöző és a Shift-tel szemben a tájra is helyez némi hangsújt.
10/21 anonim válasza:
amúgy keress r, mert érdemes: OTOY
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!