9 éves gyereknek milyen számítógépes (PC) játékokat ajánlotok?
Figyelt kérdés
Internet nincs :)2014. szept. 18. 09:37
1/5 anonim válasza:
Szia. Szerintem elsőnek régebbi játékok is megteszik. Pl.: Tarzan, Aladdin stb. Nálunk a 10 éves kis törpilla is nagyon szereti.
Ajánlom még a Rayman játékokat esetleg, bár az autósokkal is elszoktak lenni, szinte mindegy abból hogy milyen. (viszont minél egyszerűbb annál jobb) Remélem tudtam segíteni valamennyit. További szép napot.
2/5 anonim válasza:
lego star wars,lego indiana jones , need for speedek
3/5 anonim válasza:
az első nagyon jól mondja :) a Rayman egy tökéletes kisebb korosztálynak, illetve Crash Bandicoot is eszméletlen :) van egy-egy rész, ahol logikázni kell, de nagyon jó :) a Crashnek van egy autós része is, az is eszméletlen, illetve még Sonicot tudom ajánlani :) ( a Crash az ps2es ezért emulátor kell a géphez )
4/5 anonim válasza:
GRID nek az első részét
2007 ben jelent meg
vagy Flatout 2 abba legalább kiélheti vágyait törhet zúzhat más kocsikat
5/5 guggud válasza:
Zoo tycon egy nagyon jó kis játék csinálhat benne egy állatkertet meg meg kondozhatya őket meg minden ajánlom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!