Miért nem tudo az EREDETI ets2-mel multizni?
Mi az az ets2?
Euro truck simulator 2?
Azzal nem lehet multizni, műfaja: Singleplayer.
Magyarok, vagy oroszok nam is tudom csináltak hozzá valami gagyi szervert, ahol valamilyen letöltött modal lehet multizni, de laggol az egész, szóval semmi értelme.
Ja sajna nincs multiplayer az Euro TS2-n.
1. válaszoló, szerintem a tudatlanságod közben ne mondj hülyeséget!!! Honnan hallottad hogy orosz? am lemgyel de min1.
Kérdező: csak is eredeti steames játékkal lehet multizni, a mostanában kiadott dobozos játékokat valami oknál fogvan nem lehet aktiválni steamen, legyen az Teszkós, CD galaxis, vagy 576. Sajnos lopják a forgalmazó üzletek a kulcsokat, vagyis random beaktiválgatják őket, azzal az okkal, hogy hogy aki steamen akar játszani az majd megvásárolja maga a steamen. Fogyasztóvédőknél lett jelentve ez az eset, már több ember is belefutott a te általad írt problémába, de nem akarnak semmit csinálni. Az SCS meg azt írja, hogy amit kidatak dobozos változatot, azt mind lehet aktiválni steamen.
Most vagy megveszed/megveteted (valakivel) steamen, vagy hanyagolod a multit. Sajnos steamen maga a csak a játék dupla annyi mint ha kézpénzért veszed meg. Remélem segítettem. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!