Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » The witcher 3 játék mennyire...

The witcher 3 játék mennyire hasonlít a skyrimhoz?

Figyelt kérdés

2014. szept. 15. 12:24
 1/5 Gugu Gabor ***** válasza:

RPG mindkettő,viszont a Witcher-ben egy zártabb viszont ép ezért sokkal részletesebben kidolgozott történettel, világgal, NPC-kel és küldetésekkel találkozhatsz. (igaz most sokkal nagyobb bejárható területet ígérnek mint eddig de remélem ez nem megy a hangulat rovására)

Hangulatában is más a witcher, egy elég sötét, komor világban játszódik, nem a klasszikus nagyon jó vs nagyon rossz felállás az amivel találkozni lehet.

Összességében szerintem nem nagyon hasonlít, kicsit más stílus a kettő.

2014. szept. 20. 01:26
 2/5 anonim ***** válasza:

a mostani witcher írtó nagyot fog dobbantani. Már most lehet látni a gameplayekből, trailerekből, hogy ez lesz az eddigi legjobb witcher. Nagyon nagyon várom! :)

A witcher dark fantasy, sokkal sötétebb, komorabb hangulatot nyújt, mint egy skyrim, ami inkább high fantasy kategória. Szerintem egyébként hasonló, mert a " sötét középkori " hangulat nekem megvolt mindkettőnél. Én azt mondom, ha valaki szereti az egyiket, akkor szeretni fogja a másikat is, és tényleg csak ajánlani tudom ^^

2014. szept. 21. 10:38
 3/5 anonim válasza:
65%
Abban hasonlít hogy a kategóriához fantasy rpg van írva, semmi másban. Dióhéjban a witcher egy izgalmas játék a skyrim pedig unalmas.
2014. okt. 12. 12:48
 4/5 anonim ***** válasza:

Azért ez szubjektív, hogy kinek mi az unalmas... Aki alapjáraton fantasy kedvelő, annak nem hiszem, hogy unalmasabb lenne egyik a másiknál. Mindkét játék rpg és fantasy.

Utolsó: neked lehet, hogy unalmas, de ezt így általánosságban nem lehet kijelenteni. Rengetegen ismerik és szeretik a skyrimet, úgy a witchert is. Szerintem mindkét játék nagyon izgalmas és szeretem őket. Csak ajánlani tudom őket. :)

2014. okt. 12. 19:09
 5/5 anonim ***** válasza:
Kb csak abban hogy mindakettő Rpg és van bejárható világuk. A witcher 3 ban a harcrendszer is faszább lesz és a történet pedig nem lineáris.
2014. okt. 19. 09:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!