League of Legends-Hogyan jussak feljebb?
S3 végén Bronze 1-ben kezdtem, egy hét múlva Silver 1 voltam, amikor véget ért a szezon. Most plat vagyok. Egyáltalán nem lehetetlen. Egy másik válaszom tudom bemásolni, remélem segít:
Először is tudd mit kell csinálnod minden szerepben és legyél elfogadható 2-3 champpal bárhova is kerülsz. Ezen felül legyen 1-2 szerep és champ, ami azért tényleg jól megy, legtöbbször ezekkel fogsz játszani. Ha azt látod, hogy egyszerűen szar vagy, ne aggódj, csak játszd a normálokat, az tökéletes új szerepek és champek tanulására. Nincs olyan, hogy "fú hát én minden champpal tudok játszani", csakmert el tudsz találni valakit egy skillshottal még nem vagy jó.
Jól farmolj. Csinálj egy custom matchet, válassz ki egy szar kis range AP champot, menj midre és csak lasthitelj, csak a jobbgombbal. Ha 10-12 percnél van 100 farmod, akkor jó vagy.
Tanuld meg a meccshez építeni a champod, ne mindig sorrendben vedd amit a mobafire és társai írnak. Gondolkodj, hogy most mi lenne jó. Ha már 3-szor megölt az ellenséges Zed amikor Akalival vagy, akkor ne a gunbladet fejezd be, vegyél egy Zhonyast, stb.
Tanuld meg a szerepeket.
Mid, jungle és adc a legjobbak, ha minél gyorsabban akarsz mászni. Topot, supportot azt ajánlom még kerüld el. Supp egyszerűen nem működik ilyen alacsony szinten (majd ha középgoldba kerülsz és érdekel nyugodtan kezd el, de az előtt nem ajánlom, túl sok a retard), topnak pedig nincs elég jó befolyása.
Mid: olyan champ kell, amivel ha szerzel egy kis előnyt, akkor megállíthatatlan legyél ("snowballing"), az ilyenek általában az assassinok. Ezen felül segíteni kell a többi lane-nek, "be kell őket indítani".
Akiket ajánlok: Akali, Fizz, Zed, Ahri, Yasuo, Katarina. Kiegészítésként Ryzet még hozzáadnám. Nemrég kezdtem el játszani vele, rohadtkönnyű de rohadterős champ, könnyű megtanulni és játszani.
Jungle: végig ott vagy mindenhol és végülis az a dolgod, hogy a laneket segítsd és beindítsd vagy az ellenséges junglert kapcsold le. Játszhatsz Feral Flares farmolós junglereket is, de kérlek ne hidd azt, hogy ez azt jeleni, hogy 30 percig farmolsz amikor az ellenség már az inhibitort döngeti.
Azt mondanám ezzel a szereppel a legkönyebb mászni a létrán.
Akiket ajánlok: Lee Sin, Vi, Pantheon, Evelynn, Amumu, Yi.
ADC: mióta agyonbuffolták őket velük is elég könnyű egyedül hozni a meccset.
Akiket ajánlok: Tristana, Jinx, Kog, Lucian.
A champok amiket írtam lehet nem mindig a legkönyebbek, de megéri őket tanulni.
Amit még ajánlok, hogy nézz pro streamereket Twitch.tv-n. Rengeteget lehet tanulni tőlük, figyeld meg, hogyan játszanak, hogyan építenek, stb, nekem nagyon sokat segítettek.
ADC Tristana, de mivel mostmár "hivatalosan" is OP, ezért szinte mindig bannolva van.
Jungle Lee Sin és Master Yi, de azt mondanám Yi-t mostmár jobban megéri játszani ilyen szinten. Könnyebb, nehéz elbaszni, ezen felül embereknek fogalmuk sincs mit csináljanak ellene.
Akkoriban még játszottam support Annie-t, ami annyira OP volt hogy az vicc, de manapság már nem működik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!