A the west nevű játékban hogyan tudom megcsinálni a Kate jegyűrűje feladatot?
Figyelt kérdés
Ezt a kérdést már valaki kiírta de énnekem nem sikerült megcsinálmom a feladatot! Légyszi az válaszoljon aki már megcsinálta ezt a kalandot!2014. szept. 12. 19:19
1/8 csacsi2 válasza:
hol akadtál el?!
először a serifnél fogadd el (Az ismeretlen tolvaj)
majd 19:00 - 23:50 között ne legyen a kezedben fegyver és akkor adja a következőt (A tolvaj) ezek után győzd le.
következőnél majd kell a zsákodban legyen 5 ezüst a Ezüstbányászat lezárásához.
Ezek után majd egy szerdai napon ismét fegyver nékül adja az Az árus kalandot és már csak le kell győzd az árust és megkapod a jeggyűrüt hogy lezárhasd a kalandsort!
2/8 csacsi2 válasza:
nem te vagy osoka69? :) colorado-ból..
3/8 A kérdező kommentje:
Nem én vagyok az. De nincsen a kezemben fegyver és az első feladatnál akadtam el :(
2014. szept. 12. 20:03
4/8 csacsi2 válasza:
szóval Az ismeretlen tolvaj elfogadtad?
van nálad 200$ ?
5/8 A kérdező kommentje:
Nem fogtam el sajnos
200 dollár is van nálam
2014. szept. 12. 20:29
7/8 A kérdező kommentje:
el volt fogadva
én azt mondtam hogy nem fogtam el a tolvajt
2014. szept. 12. 20:38
8/8 A kérdező kommentje:
sikerült :)
2014. szept. 12. 20:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!