Szerintetek a MesterMC milyen pluginokat használ?
Figyelt kérdés
Kérdeztem az MesterMC-t is facebookon, de csak azt mondták, hogy "Ebben sajnos nem tudunk segíteni." Szerintem tudnának, csak nem akarnak, ezért kérdezem tőletek, hogy szerintetek milyen pluginokkal dolgozhatnak?2014. szept. 11. 18:30
1/3 anonim válasza:
egyértelmű, hogy nem adják ki az általuk használt pluginokat. Te se adnád ki másnak, hogy aztán lemásolják a szerveredet (a működését legalább is). Ez teljesen megérthető is.
Ami nagyobb szervereknél szokott lenni (hogy ott mi van nem tudom, mindig is egy rakás székletnek gondoltam):
AdminCmd-Essentials-egyéb admin parancsokat segítő program
Multiverse-MultiWorld-egyéb több világ irányítását és működtetését fenntartó plugin
Anticheat-ANtiHack-egyéb csalást szűtő program
Lobby plugin
valami pvp plugin
2/3 anonim válasza:
Pankix azt mondta, hogy nagyrészt saját készítésű pulginokat használnak, amit az egyik programozójuk csinált.
3/3 anonim válasza:
Bármelyik szerveren megnézheted a "/pl 1" parancsal.
Ahol levan védve a terület, ott nem. Általában akkor pvp helyre kell menni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!