Minecraftban lefagy a kutya és macska?
Kreativban játszom,nem tul régota, kezdő vagyok, de a kutyák és macskák a legközelebbi játéknál ülnek és nem lehet felállitani őket:( pedig már kipróbáltam h állva hagyom őket kilépésnél.A kutya még hagyján,de macskát csinálni nem olyan egyszerű:(
Próbáltam etetni őket hátha kapcsolnak, de semmi. csak megölni lehet őket.
2: Macskák szaporítása:
Fogj el 2 ocelot-ot hallal (macska lesz belőle), utána a macskáidnak adj 1-1 halat és szaporodnak mint a többi állat (pl búzával tehén, répával disznó stb)
köszi de nem ez volt a kérdésem. tudom hogy kell felállitani öket és a szaporitást is tudom, lehet nem voltam egyértelmü bocsi:))
a bajom az hogy egyáltalán nem tudom öket felállitani. sehogy...se üres kézzel se semmivel. oda vannak fagyva a földhöz csak max felém forognak.amikor megalkotom öket követnek, leülnek ha akarom, és fel is állnak. következö belépésnél le van ülve mind és ott is maradnak.
milyen verziót használsz? saját szerveren van ez vagy simán kreatívban?
Ez egyértelműen játék/szerverbug, ha szerveres van, keress 1 újabb verziójut (hibás maga a szerver), ha meg simán single-ben tolod, mentsd ki a pályádat a .minecraft mappából, majd töröld le a minecraftot (a mappát is töröld ki) és telepítsd újra a minecraftot.
Szerintem tudom mi a probléma??
Ha csinálsz egy kutyát és amit megadtál nevet az monjuk legyen pisti és másnap belépsz és monjduk ott már pisti20
nevet irsz akor nem tod felálitani sem és leültetni sem mert a játék ugy veszi mintha két karaktered lenne
érted??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!