Hogy lehet vissza vonni?
Sziasztok.
Feltörték a steamemet vasárnap és kapcsolatba léptem a supporttal.
Hány nap míg vissza kapom??
Ma megnéztem a feltört accom és egy VAC ban van rajta ezt vissza lehet csinálni mert rohadtul nem én csináltam.
Előre is köszönöm a válaszokat.
Itt a feltört accom ha vkit érdekkel [link]
A Valve Anti-Cheat Rendszer (VAC)
Mert senki sem szeret csalókkal játszani.
A játék legyen szórakozás! A lehető legjobb online többjátékos játékélmény biztosítására a Valve korszerű csalásellenes rendszert dolgozott ki, mely automatikusan érzékeli, és véglegesen kitiltja a VAC-védett szerveren csalást vagy trükköket használó játékost. Ez számodra játékosként azt jelenti, nem kell aggódnod amiatt, hogy bosszantó csalók tisztességtelen előnyhöz juthatnak, és elronthatják a játékod.
A Valve Anti-Cheat Rendszer csak a védőpajzs logóval jelölt szervereken működik, és csak a Valve tud felhasználónak VAC-kitiltást adni. Bár szerverüzemeltető is dönthet úgy, hogy kitilt egy játékost a saját szerveréről, de VAC-kitiltást nem tud adni. A VAC rendszer automatikusan működik; a csalókat nem kell jelenteni a Steam Támogatásnak. A Valve a zéró tolerancia elvét követi a csalások tekintetében, és semmilyen körülmények között nem old fel VAC-kitiltást.
A VAC kitiltásokról bővebb információ a Steam támogatási oldalán található.
A VAC AUTOMATIKUS
Oké.
Ezt értem de még az acoomat se adták vissza.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!