Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Hogy lehet vissza vonni?

Hogy lehet vissza vonni?

Figyelt kérdés

Sziasztok.

Feltörték a steamemet vasárnap és kapcsolatba léptem a supporttal.

Hány nap míg vissza kapom??

Ma megnéztem a feltört accom és egy VAC ban van rajta ezt vissza lehet csinálni mert rohadtul nem én csináltam.

Előre is köszönöm a válaszokat.

Itt a feltört accom ha vkit érdekkel [link]

2014. szept. 11. 05:59
 1/5 anonim ***** válasza:
Ez bukta, ott a leirasban hogy nem oldjak fel a vac-ot, es mar annyi meset hallottak hogy nem fogja oket erdekelni hogy te csaltal vagy mas
2014. szept. 11. 10:00
 2/5 anonim ***** válasza:

A Valve Anti-Cheat Rendszer (VAC)

Mert senki sem szeret csalókkal játszani.

A játék legyen szórakozás! A lehető legjobb online többjátékos játékélmény biztosítására a Valve korszerű csalásellenes rendszert dolgozott ki, mely automatikusan érzékeli, és véglegesen kitiltja a VAC-védett szerveren csalást vagy trükköket használó játékost. Ez számodra játékosként azt jelenti, nem kell aggódnod amiatt, hogy bosszantó csalók tisztességtelen előnyhöz juthatnak, és elronthatják a játékod.

A Valve Anti-Cheat Rendszer csak a védőpajzs logóval jelölt szervereken működik, és csak a Valve tud felhasználónak VAC-kitiltást adni. Bár szerverüzemeltető is dönthet úgy, hogy kitilt egy játékost a saját szerveréről, de VAC-kitiltást nem tud adni. A VAC rendszer automatikusan működik; a csalókat nem kell jelenteni a Steam Támogatásnak. A Valve a zéró tolerancia elvét követi a csalások tekintetében, és semmilyen körülmények között nem old fel VAC-kitiltást.

A VAC kitiltásokról bővebb információ a Steam támogatási oldalán található.

A VAC AUTOMATIKUS

2014. szept. 11. 12:03
 3/5 A kérdező kommentje:

Oké.

Ezt értem de még az acoomat se adták vissza.

2014. szept. 11. 14:26
 4/5 anonim ***** válasza:
VAC ban-t nem csalás közben kapsz hanem jóval csalás után (akár 1 hónappal is) tehát ha csak most szólsz Steam Supportnak hogy ellopták akkor 0% esély, ha jóval ban előtt szoltál akkor nagyon minimális esély van (ez is csak akkor ha kiderítik hogy biztos nem te vagy egy haverod [kölcsönadtad] csalt)
2014. szept. 11. 14:59
 5/5 anonim ***** válasza:
Ha írsz nekik egy levelet, amelyben elpanaszolod a bajokat, jön a kérdés, miért nem volt Steam Guardod, illetve ha más gépről léptek be az accountodra, hogy fértek hozzá az emaileidhez, melyre az authentikációs levél jött?) Mindenesetre a kivizsgálás általában 72 óra szokott lenni. Azidő alatt minden gyanús account felfüggesztésre kerül.
2014. szept. 11. 15:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!