Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » A Dragon Age Origins játékhoz...

A Dragon Age Origins játékhoz felraktam a 1. 01 -es toolset-et de indításakor hibát ír ki. Hogy lehetne megoldani a problémát?

Figyelt kérdés
Unable connect to the database. Run the toolset configuration program and verify your setting or search the toolset wiki [link] to help with this issue.
2010. jan. 18. 20:19
 1/3 anonim válasza:

Szia!

A problémára itt találsz jó megoldásokat:

[link]

Először is érdemes megnézni, hogy az adatbázis fájlok benne vannak-e a megfelelő könyvtárban. 1.01-es verziónál ez a C:\DAODB\Data könyvtár, amiben ezt a két fájlt kell keresni: bw_dragonage_content.ldf és bw_dragonage_content.mdf.

Érdemes lehet először a fájlkeresőt futtatni, ha nincsenek meg, nekem például máshol voltak. Csak annyit írj be a keresőbe, hogy „dragonage_content”. Ha megvannak, csak máshol, rakd be őket a helyükre és kész. Ha közben kiírja, hogy más program használja a fájlokat, feladatkezelőből (Ctrl+Alt+Del) "folyamatok"-nál állíts le mindent, ami sql-lel kezdődik, aztán az áthelyezés után indítsd újra a gépet.

Ha sehol nincsenek meg a fájlok, na az érdekesebb. Akkor erről az oldalról (lap alja) [link]

le kell tölteni a SQLServer2005_SSMSEE.msi nevű fájlt, ha 32 bites rendszered van (Windows XP), vagy az alatta lévőt, ha 64 bites a rendszered. Ezzel telepítheted a Microsoft SQL Server Management Studio Express programot, amivel helyreállíthatod az adatbázist. Ehhez képes segédletet itt találsz: [link]

Igazából elég nehéz innen a távolból jó tanácsot adni, mert a fenti hibaüzenetnek több oka is lehet. Ha tudsz angolul, melegen ajánlom neked a fenti oldalakat, ott jóval több lehetséges hibát és megoldást felsorolnak, egyszerűen végig kell rajta menni, és valamelyik csak működik. ;)

2010. febr. 8. 08:26
 2/3 A kérdező kommentje:
nagyon köszi a választ sokat segítettél majd megpróbálom :)
2010. febr. 12. 22:21
 3/3 anonim válasza:
thepiratebay-en találtam egy torrentet és kommentben azt írták, hogy ha 1.03-as verziónál frissebb játékod van nem működik. Én tennék egy próbát vele
2011. dec. 4. 15:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!