Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Megéri vennem 1 PSP-t, és az...

Megéri vennem 1 PSP-t, és az mennyibe kerül?

Figyelt kérdés
Sok helyen,és sok személynél láttam már PSP-t,ajánloták is,de nem tudom megéri-e vagy egyáltalán MENNYIBE KERÜL???
2010. jan. 18. 18:25
 1/7 anonim ***** válasza:
45-50k és lehet rajta netezni, játszani, videót nézni, képeket nézni, zenét hallgatni. a netje wifi-s
2010. jan. 18. 18:46
 2/7 A kérdező kommentje:
Hát az jó,kösz szépen ... :)
2010. jan. 18. 20:15
 3/7 anonim ***** válasza:

40-ért kapsz egyet, +nem árt min. egy 4 Gb-s memókártya (kb. 5000), meg egy tok (2500).

De mielőtt veszel nézz körül ilyen-olyan oldalakon, mert ha új alaplapos 2000-t vagy 3000-t veszel (és szinte már csak ilyenek vannak) akkor nem mindegyiket lehet flashelni.

2010. jan. 18. 20:52
 4/7 anonim ***** válasza:
És szerintem megéri, ha nem járkálsz el hanem csak otthon játszanál, akkor is.
2010. jan. 18. 20:53
 5/7 anonim ***** válasza:
Szerintem meg nem éri meg cseppet sem mert kicsi és így játszani rajta nem jó. ha netezni akarsz akkor notebook is van már 70ezerért, az jobban megéri.
2010. jan. 18. 21:33
 6/7 anonim ***** válasza:
Nekem van egy 3004 Zongora fekete és kábé 40 ezer-ért vettük egy ingyen játékkal a God Of War Chains of Olympus ! Szerintem valamennyire megéri!
2010. jan. 19. 15:36
 7/7 anonim ***** válasza:

21:33

Játszottál már psp-n?

Nem?

Akkor meg honnan veszed, hogy rossz rajta játszani?

Meg ezt nem 3 m-ről kell nézni, hanem 40-50 cm-ről, és már nem is olyan kicsi.

Tök jó játékokat vannak rá, vannak olyanok, mint egy pc-n, tehát fps, autós, stb, ezeket "sablonjátéknak" hívom, meg vannak olyan egyedi játékok, amik pc-re sosem lesznek, ilyen mászkálós ugrálós hangulatos játékok (patapon, loco roco, little big planet, stb.)

Szóval ha még nem is láttál psp-t akkor ne nagyon mondd a hülyeséget.

2010. jan. 19. 17:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!