Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Swtor-ban meik a legjobb pvp...

Swtor-ban meik a legjobb pvp class?

Figyelt kérdés

2014. szept. 9. 16:42
 1/4 anonim ***** válasza:
2014. szept. 10. 02:59
 2/4 A kérdező kommentje:
még valaki valami okos válasz?
2014. szept. 12. 15:15
 3/4 anonim ***** válasza:

Ez folyamatosan változik, mivel mindig módosítgatnak egy kicsit az egyes class-ok képességein, skill tree-jén, stb. Gondolom azt felesleges részleteznem, hogy ez a class-ok közötti egyensúly (balance) fenntartása miatt szükséges.

Jelenleg talán a Jedi Guardian/Sith Juggernaut a legop-bb, azonban ha kidobnak egy nagyobb balance-patchet, akkor ez változhat, illetve a 3.0 sincs már messze, ami biztosan át fogja alakítani valamilyen szinten az erőviszonyokat.

Ezen felül, ahogy az előző válaszoló által linkelt témában is említették, ez leginkább a Te játék-stílusodtól függ, továbbá attól, hogy mennyire ismered meg az adott class-t, mert annyira nincs elcsúszva a balance, hogy viszonylag(!) nagy különbségek legyenek.

Egyébként szvsz. a stealther class-okkal (Scoundrel/Operative, J. Shadow/S. Assassin) nem járhatsz túl rosszul, mert sokszor jól jön, hogy el tudsz lopakodni az ellenfelek mellett, persze a legjobb megoldás még mindig az lenne, hogy végigpróbálod mindegyiket és kiválasztod a hozzád leginkább illőt, majd azt sajátítod el "mesteri szinten".

Megj.: Igazából 30+-os wz-kig nem is igazán számít milyen class-al vagy, mert egyrészt tapasztalataim szerint legtöbbször a játékosok közel 90%-ának gőze sincs róla mit is kéne csinálni, ill. mi az a csapatmunka és ha már egy kicsit is konyítasz a dolgokhoz simán a legjobbak között lehetsz a meccs végén, másrészt pedig vannak olyan class-ok, amik csak magasabb szinten (pl. J. Guardian/S. Juggernaut) kapják meg a képességeik jelentős részét.

2014. szept. 12. 21:53
 4/4 A kérdező kommentje:
Üdv. Köszönöm szépen a választ... ez előtt én wowoztam és ugyahogy vgom hogy mi a szitu gondolom akkor nem nagyon választottam rosszul mikor egy assassint csináltam.Minnél többen válaszoltok annál jobb :D
2014. szept. 21. 17:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!