Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Egy játék nevét keresem,...

ASZJG-Cortez4ever kérdése:

Egy játék nevét keresem, tudnátok segíteni (többi lent)?

Figyelt kérdés
Nem rég láttam egy játékot, de sajnos egy lengyel csapat játszotta, így nem tudtam megkérdezni mi az. A lényege az volt, hogy többen egy körben álltak, és valami szöveget mondtak, majd hirtelen mindenki hátrébb ugrott, így tágult a kör. Ezután pedig egymás után az összes játékosnak egy hirtelen mozdulattal meg kellett "ütni" a tőle jobbra ülő játékos kezét. mindenki csak akkor mozdulhatott egyet, amikor vagy ő ütött, vagy őt akarták ütni, és el kellett mozdulnia az ütés elől. A végére már csak egy ember maradt, mert akit "eltaláltak" kiesett. Remélem el tudtam normálisan magyarázni, előre is köszi a válaszokat! :)

2014. szept. 8. 17:59
 1/1 Enderminator válasza:
A nevét nem tudom de szerintem valami Lengyel játék.
2014. szept. 30. 18:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!