Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Miért szaggat a cod mw 2?

Prototype53 kérdése:

Miért szaggat a cod mw 2?

Figyelt kérdés

Egy másik kérdésben már feltettem hogy multin miért szggat ha bámulok egy repülőt.De most az a helyzet hogy Single playerben Slow motionba megy szinte mindig!Ha a földet nézem akkor elmúlik de ha agy pályán vagyok és előre nézek akkor csinálja.Itt a gépem adata:

AMD FX(tm)-6350 Six-Core Processor 3,9 GHz

GTX 750 2GB 128 Vidikártya

RAM 8GB

64 Bites op. rendsz. Windows 7 Ultimate.

A játék eredetis és a gépemre minden frissítés és hardver frissítés is felvan telepítve!Nincs rajta vírus mert leellenőriztem.Nem lehet hogy nem win 7 kompatibilis? Vagy valahol ilyen "gyengébb módra" van állítva? Vároma választ! És előre is köszönöm!

2014. szept. 8. 17:01
 1/7 anonim ***** válasza:
az a baj h AMD procid van, és arra nagyon szar lett a config, inkább intelekhez írják ezeket a játékokat. Sajnos ez van, intel szép summákat fizet, h szarabb legyen AMD-khez (legalább is ne olyan kidolgozott), inkább menjenek rá az intelre.
2014. szept. 8. 17:20
 2/7 A kérdező kommentje:
de mégis csak 6 magos 3,9 GHz... bőven elvinné
2014. szept. 8. 17:22
 3/7 anonim ***** válasza:
NEM az AMD-vel van a baj, hanem a COD konfigurációjával. Magával JÁTÉKKAL van a baj, nem a gépeddel. Így lett leprogramozva
2014. szept. 8. 17:27
 4/7 A kérdező kommentje:
Bátyám laptopja prociban gyengébb és azon szagagtás nélkül elmegy.Nála nem csinál ilyen slow motiont.
2014. szept. 8. 17:34
 5/7 anonim ***** válasza:
Azért ez abszolut bullshit, kedves válaszoló. Nekem 2 magos 2.3 mhz-s procim van és rendesen megy. Amit mondtál hogy az intel fizet azért hogy rosszabb legyen az AMD meg megint egy összeesküvéselmélet. Van köztük versengés de nincs ilyen hogy lefizetik a fejlesztőket... Valószínűleg bug. Keress rá google-ön vagy youtube-on hogy call of duty modern warfare 2 lag fix, vagy amd lag fix. Az AMD hátulkullogó kicsit, de legtöbbször fixálható a hiba.
2014. szept. 8. 18:15
 6/7 A kérdező kommentje:
Nem találtam Googleben semmilyen megoldást :S
2014. szept. 8. 19:01
 7/7 anonim ***** válasza:
Privátba küldök egy linket mert ide nem engedi kiírni, leszeded azt, kibontod, elindítod a játékot mikor már bent vagy a pályán, kikeresed a winject-ben az iw2sp.exe fájlt, ami a játék indítója, rányomsz az inject gombra, visszalépsz a játékba, megnyomod az f3-at és az f4-et, és máris jobban megy. Első videó amit google kidobott, elolvastam az angol leírást és megtaláltam ezt a fájlt, meg úgy ahogy értelmeztem a leírt szöveget. Sok sikert.
2014. szept. 8. 20:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!