Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Melyik játékot vegyem meg?

Melyik játékot vegyem meg?

Figyelt kérdés

A Modern Warfare 2 vagy a Battlefield Bad Company 2-t?

Igaz még a Bad Company 2 nem jelent meg(de akkor előrendelem).És am multi alapján hogy melyiket.

Ja igen és a BC2-ben lesz egyáltalán olyan hogy szintfejlődés vagy valami?

2010. jan. 18. 15:26
 1/8 anonim ***** válasza:
Én a MW2-t venném, de ezt te tudod.
2010. jan. 18. 16:48
 2/8 anonim ***** válasza:
Szerintem mindenképp MW2, de nézz videókat (ne trailert, hanem a játékból felvett videókat), hogy milyen, és eldöntöd magadnak.
2010. jan. 18. 17:11
 3/8 anonim válasza:
a Modern Qarfare 2-vel sokkal jobban jarsz
2010. jan. 18. 18:09
 4/8 anonim válasza:
ezelotti valaszolo vagoyk *Modern Warfare 2
2010. jan. 18. 18:09
 5/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm all!Hmmm nehéz döntés lesz.Mert az MW2-ről és a BC2-ről a videók nagyon jók.Hmmm majd meglátom.
2010. jan. 18. 18:14
 6/8 A kérdező kommentje:
Hát akk BC2 mert amit eddig videót láttam amultiról az állatira megfogott.Az MW2é se rossz de ott a mappok nem tetszettek de a BC2 állat lesz.:D xD
2010. jan. 18. 19:53
 7/8 anonim ***** válasza:
42%
BC2-T!!! Egyértelmű hiszen a fizikája is sokkal fejlettebb lesz mint a MW2-nek!És itt irányíthatsz plusz mindenféle kocsikat, tankokat, repülőket, lyukat robbanthatsz a falba és onnan lőheted az ellent, szinte bármelyik házat romba döntheted így kinyírva benne lapuló ellenességet, és igen a BC2-ben is lesz szintfejlődés.És a játékmenete is már nagyon Cod-os lesz .Most a ha megveszed az MW-2-t szerintem egy sima MW-t kapsz új single playerrel és egy szar laggos multival amiben nem sok mindent változtattak a fegyvereken és a pályákon kívül. Nem értem minek mondja mindenki az MW2-t szerintem azért mert csomóan csak azt ismerik mint FPS és annyira reklámoztak milyen fasza lesz de nem lett valami jó...Én helyedbe letölteném ingyen a MW2-t single-t végig tolnám oszt csá BC2-t meg eredetibe aztán mehet a menet!Gyíhá!
2010. febr. 5. 06:54
 8/8 A kérdező kommentje:

Pontosan ezt csináltam:D

Letöltöttem a CoD6ot, ott átvittem a Single-t és megrendeltem a BC2-t.:D

2010. febr. 6. 15:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!