Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Hogy lehet futtatni a Dyna...

Hogy lehet futtatni a Dyna Blastert?

Figyelt kérdés
letöltöttem és egy tömörített mappa volt kicsomagoltam és nem volt egy olyan fájl se amit tudtam volna magában futtatni aztán daemon toolsal se ment kérlek segíttsetek

2014. szept. 8. 10:56
 1/3 anonim ***** válasza:
Valószínűleg dosbox-szal (ingyenesen letölthető).
2014. szept. 8. 14:46
 2/3 A kérdező kommentje:
köszönöm ;)
2014. szept. 8. 15:01
 3/3 anonim válasza:

Látom,régi a kérdés,de hátha még nem sikerült játszanod a Dynával.

Telepítsd először a dosboxot!

Ehhez beírod a google-ba,hogy bestoldgames.

Utána kiválasztod a kihozott találatok közül,hogy bestoldgames.net>eng (ezt célszerű,mert idegen nyelvek közül az angol a legkönnyebb. De természetesen a bestoldgames.net weboldal a lényeg. Ha bejött ez a weboldal,a képernyő tetején az abc-nél rányomsz a D betűre. Ezután görgetsz lefelé,megkeresed a Dyna Blastert. Ha rákattintottál,ajánlani fogja hozzá a dosboxot. Ezt kell letölteni. Erről a dosboxról nekem fut rendesen a játék.

Ha megvan a dosbox telepítése,a következőt kell csinálni.

Azt fogod látni,ha elindítod a dosboxot,hogy Z:\>

A következőt kell írni közvetlenül ezután rögtön ugyanebbe a sorba:

mount c: c:\dynabox\dyna ezután enter(megjelenik egy angol szöveg utána,ezzel ne foglalkozz)

utána megint Z:\> lesz szintén közvetlenül ezután azt kell írni,hogy C: és utána entert nyomni

utána megjelenik hogy C:\> ezután közvetlenül azt kell írni,hogy DYNA.EXE

majd enter és futni fog

Remélem,meg tudod csinálni és működni fog. Én ma tudtam meg,hogy így kell elindítani.

2020. jún. 19. 02:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!