Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Miért alacsony az Fps-em...

Miért alacsony az Fps-em Dayz-ben?

Figyelt kérdés

nem értem pedig aránylag jó configom van és mégis akad alacsony fps-em van föleg ha nagyobb városba érkezek még low graffon is .

Configom:

12gb ram 1600mhz

Amd Fx 6300 Hat mag

Ati Hd 7770 1gb Gddr3

nemsokára megjön a Sapphire Radeon R9 280x Tri-x esetleg lesz valami változás vele ?

2014. szept. 7. 13:27
 1/4 Prototype53 válasza:
Nekem a Cod mw2 szaggat kicsit nagyobb cofiggal mint a te géped. Szerintem a videókártya a baja... 1 gb os nagyon gyenge :S De a DayZ egy olyan játék ami mindent betölt( de tényleg mindent) már akkor amikor belépsz.Nézd meg nem vírusos e a géped. vagy hogy minden frissítés rajtavan e! a Driver-t frissítsd ha még nem tetted meg.Ha a háttérben mennek programok azokat állítsd le! Ctrl+Alt+Del lenyomod és feladatkezelő és ott megnézed melyik program húzza le ennyire a géped majd ha nem fontos program nyomd ki! Remélem tudtam segíteni
2014. szept. 8. 17:10
 2/4 anonim ***** válasza:
Kinek nem alacsony az FPS-e a nagyvárosokban? Ez meg a játėk hibája, hogy nem jól optimalizált. Ahogy az elõző írta megpróbálhatod, de nem kapsz egetrengető fps mennyiséget. Sok sikert! Videókártyám: gtx 770
2014. szept. 8. 23:17
 3/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a kommenteket.A driver mindig napra kész állapotban van hát akkor nincs más hogy várjuk a Beta verziót hátha lesz változást.
2014. szept. 9. 02:10
 4/4 anonim ***** válasza:

Azért mert a DayZ az ARMA II motorra épül ami egy borzalmasan optimalizálatlan játék.

Egyébként szerintem lesz valamennyi javulás a videókártyáddal.

2014. szept. 15. 11:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!