Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Counter Strike 1.5-ben hogyan...

Counter Strike 1.5-ben hogyan kell berakni botot a játékba?

Figyelt kérdés
2010. jan. 18. 12:50
 1/3 anonim válasza:

1.5-ben nekem még soha sem sikerült... igazából van egy két pálya amin magától berak max létszámot és kb ennyi...

az összes parancs ami működik 1.6-ban az befuccsol 1.5-ben....igazából sztem ne mérgelődj vele hanem MENJ NETRE ha igazán meg akarsz tanulni játszani akkor 2-3 év net után kezdesz ráérezni és kb 8-10 év után profi lesze:):) ha tehetséges vagy hamarabb is...botok nem jók semmire!!!

2010. jan. 21. 23:07
 2/3 anonim ***** válasza:
ha profi akarsz lenni akkor tanuld meg használni a Console-t -.- add_bot_t vagy add_bot_ct
2010. jan. 24. 16:51
 3/3 anonim ***** válasza:
kell hozzá a Pod-bot 2.5 amit google-el simán megtalálsz. felrakod aztán csinálsz magadnak egy lan szarót, betölt bedob, kiválsztassz egy csapatot és legyomod azt hogy: ó7 ó55 és a szépen telepakolja a szerót botokkal. én még beszoktam írni a konzolba hogy sv_restart 3 hogy újraindítsa és 0-ról induljon a játék. remélem setgítettem :D
2010. jún. 9. 09:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!