Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Sims 3 luxuslakás cuccok...

Sims 3 luxuslakás cuccok kiegészítő elindítása?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Olyan kérdésem lenne, hogy a kiegészítőt feltelepítettem, ha elindítom a játékot bejön minden, majd mire ki kéne választani, hogy hol folytassam a játékot, kiírja, hogy a luxuslakás cuccok nem indítható el, kérem helyezze be a kiegészítő CD-jét. Mivel nekem ehhez nincs CD-m, így fogalmam sincs, hogy indíthatnám el. Sok helyen olvastam már utána, de nem találtam semmi konkrétat. Ha valaki tudna segíteni azt megköszönném! Köszönöm előre is! :)

2014. szept. 6. 11:27
 1/3 JohniDaren ***** válasza:
Szia! Van bármilyen másik sims 3 CDd?
2014. szept. 6. 16:03
 2/3 A kérdező kommentje:
Nincs, letöltöttről játszottam eddig. Az alapjáték tökéletesen működött, crackeltem, meg minden, ami ilyenkor szükséges.
2014. szept. 7. 07:22
 3/3 JohniDaren ***** válasza:
Próbáld meg azt, hogy leszeded az alapjátékot és újra fel teszed és mivel azt érzékeli majd, hogy az alap az új talán elindul, nekem ez bevált, de nem garantálom, hogy neked is jó lesz.
2014. szept. 7. 10:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!