Zetke kérdése:
Miért nem mennek a Sims 3 kiegészítői?
Figyelt kérdés
Letöltöttem a sims 3-at feltelepítettem a évszakokat, leszáll az éj-t és a nemzedékeket. Meg crackeltem és az indítóban már írja hogy nem kompatibilis a Sims-el a kiegészítők.Megnéztem jobban és azt írta hogy az éjszakák nem megy a reloaded sims 3-al. Ezért letöltöttem egy DVD5-ös simset azzal is ez volt a probléma. (a DVD5-ös sims még magában sem akart elindulni)Honnan töltsem le az alapjátékot hogy működjön? Kérlek titeket segítsetek!2014. szept. 5. 08:56
1/3 karesz01 válasza:
Próbáld meg minél nagyobb csomagban letölteni a játékot .
Ha egy nagy csomagban töltöd le ,
akkor nagyobb lehet az esélye annak hogy használható legyen .
Vannak olyan zárt körű torrent oldalak ,
amin egy nagy csomag mérete 30GB is lehet lehet .
2/3 anonim válasza:
piratebay-ről le lehet tölteni egyben az összes kiegészítővel és tuti működnek együtt. De a nem kompatibilis cuccot a régiószámok eltérése miatt szokta kiírni, olyankor csak azt kell átírni a registryben.
3/3 anonim válasza:
Mondanám, hogy az Originről töltsd le, de nálunk hülyének nézik, aki eredeti játékot vesz. Pedig a karácsonyi akcióban 1,49 euróért megvehetted volna a Sims 3-at az összes kiegészítőjével együtt, akkor nem kéne torrenttel szőrözni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!