Alkalmas játékokra ez a LapTop?
Szerintetek ez a laptop akár játékokra is alkalmas?
Nekem igazábol CS:GO ra kellene :)
Nem akarok PC-t venni mert azzal sok a baj.
Inkább laptopos vagyok.
Nekem jó az is ha lowon megvan a 50-40 FPS.
Szerintetek alkalmas rá?
Processzor AMD E Series E450 (1,65 GHz, 1 MB cache)
Chipkészlet AMD A68M
Videokártya AMD Radeon HD 6320
Kijelző 15,6 " (1366x768 pixel)
Memória 4 GB DDR III 1333 MHz
Merevlemez 750 GB !!!!
Optikai meghajtó DVD+-RW DL
Operációs rendszer wIN7
Hangkártya HD Audio
Mikrofon Igen
Webkamera Igen
Wi-Fi
3G
Csatlakozó Mini VGA, HDMI, USB 3.0, USB, 3,5 Jack
Memóriakártya olvasó MMC, SD
USB 1 db
USB 3.0 1 db
Akkumulátor 6 cellás
Méret 378x253x26,2~31,9 mm
Súly 2,45 kg
Hát szerintem pont, hogy a laptoppal van sok baj, de te tudod. A merevlemeznél miért van felkiáltójel? Ha 750 GB SSD vagy 7200 fordulátszám feletti lenne (laptopba nagyon erősen kétlem), akkor lehetne ott felkiáétó jel. 1 TB alatt nem érdemes vinyót venni.
A hivatalos gépigénynek nem felel meg a procid, de találtam olyan embert akinek még a játék elején 30 fps-e volt, majd egy update után 10 fps lett. Lehetséges, hogy megfelelő finomhangolással tudnál játszani, de azért én inkább egy erősebb laptopot vennék. + a VGA is minimális alatt van egy kicsivel.
Azért van felkiáltó jel mert ezt csak meg akartam venni.
És kimásoltam a szöveget :)
De barátom mondta , hogy apjának a tesójának van egy Boltja és ott olcsóbbak a " Gamer " Laptopok :)
Intel I 5- ös proci meg Asus GTX Videókártya. Ennyit mondott róla Azt sajna nem tudom , hogy Asus Gtx 650 vagy ilyesmi :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!