A Fallout 3-ban üldözni fognak a rendőrök, miután el hagytam a menedéket?
Figyelt kérdés
2014. szept. 4. 18:39
1/7 anonim válasza:
A Fallout sorozat egyik részében sincsenek rendőrök. Ha a sima őrökre gondolsz, akkor nem, nem fognak üldözni. Lesz elég bajod odakint nélkülük is.
2/7 A kérdező kommentje:
Nincs rendőr a játékban? Hát ez elég fura. Akkor a katonaság fog üldözni vagy mi?
2014. szept. 4. 19:06
3/7 anonim válasza:
Senki sem üldöz, ez nem gta. Hivatásos katonák sincsenek, de inkább nem lövök le poént. Őrök viszont a legtöbb helyen vannak, akár zsoldosok is. A civileknél szintén vannak fegyverek. Aztán ott az a csomó nem igazán emberi ellenfél...
A játék egy bizonyos pontjától viszont fog majd üldözni egy csoport, függően attól, hogy jó vagy inkább gonosz vagy.
4/7 A kérdező kommentje:
Aha. És mutányok lesznek még valahol? Én kicsit féltem tőlük a menedékben
2014. szept. 4. 19:18
5/7 anonim válasza:
Mi az a mutány? A menedékben én csak csótányra emlékszem. De mutánsból lesz többfajta is. Némelyik humanoid, némelyik undorító.
6/7 A kérdező kommentje:
Undorító? Pedig azt hittem egy jópofa, vidámabb FPS lesz, az a rajzfilmfigura is ezt sejtette velem ami mindenhol van.
2014. szept. 5. 10:21
7/7 anonim válasza:
Ne aggódj, valóban jópofa és vidám, nagyon beteg humora van a játéknak végig. De mikor először az arcomba mászott egy kentaur, azon kicsit meglepődtem. Egyébként nem FPS, hanem belső nézetes RPG. Ha csak lősz mindenre, akkor nem ez lesz a te játékod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!