Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Tudtok olyan MMORPG-t mondani...

Tudtok olyan MMORPG-t mondani ahol lehet házasodni?

Figyelt kérdés
Nem kell, hogy kizárólag a házasság legyen, hanem pl olyanokra gondoltam ahol el lehet ütni az időt és nem csak olyan, hogy megyek és ölök. De ez a házasság érdekel engem a leginkább. Ha jól emlékszem a Metin2-ben lehetett de azt nem igazán szeretem. Pl olyanokra is gondoltam, hogy ha unsz küldiket csinálni akkor mehetsz valamit "dolgozni" vagy elmehetsz egy kocsmába vagy bárba ahol eltudsz lenni valamivel.

2014. szept. 4. 12:25
 1/9 anonim ***** válasza:
Wowban pl ezeket lehet. Én mikor unatkozom akkor az egyik fővárosban beülök a kocsmába és történeteket mesélünk. Vannak akik külön szerepeket játszanak amihez be lehet csatlakozni. pl: Barátaimmal összekerültünk emberekkel akik parasztokat/földművelőket játszottak. Nagyon élvezetes volt. És van sok ember aki őrt játszik a városban :D
2014. szept. 4. 13:14
 2/9 A kérdező kommentje:

és a Wowban házasság is van? :D

+ ha te törttel játszol akkor küldesz egy linket h melyiket szedjem le mert volt már olyan h leszedtem de valahogy mást mint ami a haveromnak volt o.O

2014. szept. 4. 13:49
 3/9 anonim ***** válasza:
#2 Úgy tudom van. De nem vagyok ebben biztos. Én eredetin játszottam role play szerveren, ott voltak ilyen dolgok. Törtön soha nem láttam. Oh, eredetin goldshire (ember kezdő 2. falu) egy prostitelep pl :3
2014. szept. 4. 13:53
 4/9 anonim ***** válasza:

A wowba nincs házasság, max el lehet játszani, de nincs ilyen lehetőség a játékba. De amúgy az igaz, h rengeteg baromság van amivel el lehet ütni az időt.

Lehet pecázni, kertészkedni sőt az új kiegészítőbe majd jön a Garrison (saját birtokot lehet szerezni és építgetni rá dolgokat). Mondjuk, ha törtön akarsz játszani akkor a kiegre várnod kell úgy másfél évet.

Amúgy még az Archeaget javaslom neked, abba aztán minden van :D Házépítés, hajóépítés, sztem még házasság is. És ingyenes lesz a játék.

2014. szept. 4. 13:56
 5/9 anonim ***** válasza:
Első, melyik szerver ez? Ha befizetek karácsonykor szívesen kipróbálnám ezt a role play dolgot :D:D én Ragnaroson vagyok, de ott nem nagyon láttam ilyesmit.
2014. szept. 4. 14:20
 6/9 anonim ***** válasza:
#5 Argent Dawn - Alliance oldal. Hordában nem tudom mi - hogy megy de ott nem sok role playt láttam míg felhúztam egy karit.
2014. szept. 4. 14:26
 7/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segítséget erre az Arcage-re meg ránézek majd :)
2014. szept. 7. 08:59
 8/9 anonim ***** válasza:
A Riftben lehet házasodni (több esküvőtípus közül is lehet választani) illetve lehet saját házad, amit kedvedre berendezhetsz és át is hívhatod a barátaidat. Elég jó grafikájú és meglehetősen fair f2p rendszere van.
2014. szept. 8. 22:48
 9/9 A kérdező kommentje:

Igen igen igeen :D

ilyen fajtára gondoltam amit az utolsó válaszóló írt :D

ilyen saját telek ahol kedvemre pl kertészkedhetek meg házasodhatok :) köszönöm szépen ennek a Riftnek meg utánna nézek :D

2014. szept. 10. 19:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!