Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Mire jó cs:go-ban a skinek...

Mire jó cs:go-ban a skinek vásárlása? (bővebben lentre írom! )

Figyelt kérdés
Szoktam twitchen követni pár jatekost és órákat eltöltenek a shopban csak a skinek miatt. Cserelgetik, veszik drága pénzért.. Nem értem, ettől jobb lesz a fegyver vagy ennyire karacsonyfa szindromában szenvednek?

2014. szept. 3. 19:08
 1/2 anonim ***** válasza:
Egyrészt ha több ezer órát töltesz egy játékban igenis számít már a kinézet. A máik, hogy van egy varázsa a cserélgetésnek, skinek vételénk és drágábban eladásának. Igaz, hogy tényleges munkával sokkal gyorsabban jönne össze a pénz egy skinre mint így, de nulláról kezdeni és eljutni egy céligf mindig jó. Én 2 játék között marketolok, aztán majd ebből tervezek venni játékokat karácsonyi steam akción. A kozmetikai dolgok mindig is kelendőek voltak online játékokban. Csak nézd meg pár kés skin árát.
2014. szept. 4. 04:26
 2/2 A kérdező kommentje:

Szóval csak káracsonyfa szindróma. Köszi a választ. Én nem fogok erre időt pazarolni.;^) Inkább arra koncentrálok majd, h jobb legyek a játékban. Most állok csak át 1.6-ról.

Egyébként szvsz a skinekkel való foglalkozás újabb bizonyíték arra, h az emberek hülyeségre költik a pénzt. Úgy is felfoghatjuk h már virtuálisan jatekgepbe dobaljak a pénzt - mint egy kocsmába - nemcsak a felnőttek de már a gyerekek is. A gyártók meg dörzsölik a markukat..

2014. szept. 4. 13:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!