Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Mondanátok jó fantasy MMO...

Mondanátok jó fantasy MMO jatekokat?

Figyelt kérdés

és most nem ilyen alapokra gondoltam mint pl metin 4story stb.....

hanem ezeknél újabbakra amik jobbak is meg minden

2014. szept. 2. 21:04
 1/6 anonim válasza:
[link] 2014.09.04 től lehet csatlakozni a fí szerverre javaslom hogy 4-én regisztrálj automatikusan a fí re
2014. szept. 2. 21:18
 2/6 anonim ***** válasza:
Guild Wars 2
2014. szept. 2. 21:39
 3/6 anonim ***** válasza:
A WoW viszi még mindig a pálmát, a HC játékosok közt meg a WildStar. Aki nagyon casual játékos és nem tud havidíjat fizetni annak meg a legjobb választás a Guild Wars 2. Esetleg a Sci-Fi fanoknak az EVE de az egy nagyon komplikált játék, konkrétan hónapok mire normálisan megtanulja egy kezdő!
2014. szept. 2. 21:54
 4/6 anonim ***** válasza:
Ingyenesek közül a RIFT és a TERA, az AION, és a Neverwinter nagyon jók. Ha szereted Középföldét, akkor a LOTRO is szóba jöhet, bár az csak félig ingyenes.
2014. szept. 5. 17:08
 5/6 anonim ***** válasza:
A másik felsoroltak is mikrotranzakciósok tehát... ingyenesnek tűnnek de kb közelsem azok. Vezeti a sort a TERA ahol még a napi xp is megvan kötve!
2014. szept. 5. 23:18
 6/6 anonim ***** válasza:

A mikrotranzakciósok is ingyenesek, régóta játszom őket, de még egy forintot sem költöttem rájuk. Szerencsére elég sok hülye van, akinek megér több ezret egy hátas vagy ruha-akinek ez kell, fizessen csak.

A LOTRO-t azért írtam külön, mert ott meg kell venned a kiegészítőket, területeket (bár már elég olcsóak), de nincs havidíj.

2014. szept. 6. 10:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!