Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Hogy kell a Wowot, tört...

Hogy kell a Wowot, tört magyar serveren futtatni?

Figyelt kérdés
2010. jan. 17. 12:05
 1/10 anonim ***** válasza:
Ne tört szerverezzél, csak rontod ott a levegőt. Csinálj normálisat!
2010. jan. 17. 12:09
 2/10 A kérdező kommentje:
Tényleg, van 8rugód a 30 napos regeléshez pajti? Mert nekem most nem fér bele.
2010. jan. 17. 12:16
 3/10 anonim ***** válasza:

8 rugó az 2 hónapra elég.

De nekem is van olyan hülye ismerősöm, aki már 2 éve fizet...

Amúgy a megfelelő patch-nek kell fentlennie, és a realmlist-et át kell írni a tört szerver címére.

Azt valahol gondolom a wow mappájába találod.

2010. jan. 17. 12:20
 4/10 anonim ***** válasza:
49%
Kiválasztod, melyik szerveren akarsz játszani, megnézed a szerver milyen verziójú wow-ot "használ", fel patch-eled addig ameddig a kiszemelt szerver van. Megkeresed a szerver realm címét. A wow könyvtárban szövegszerkesztővel megnyitod a realmlist.wtf fájlt, belemásolod a szerver címét (csak az legyen benne, más ne. ami volt töröld ki. set realmlist-al kell kezdődnie) Regisztrálsz a szerverre, és kész.
2010. jan. 17. 12:30
 5/10 A kérdező kommentje:
Oks, thx:)
2010. jan. 17. 12:41
 6/10 anonim ***** válasza:
0%

Nincs ennyi pénzed, eléggé csöves vagy!

De elárulom neked, hogy a tört szerver sokkal lassabb és sza.abb...de én szóltam...

2010. jan. 17. 14:22
 7/10 anonim ***** válasza:

14:22

Mondja a felvilágosult 12 éves nagyfiú. Egy játékra könyörgöm? Ebben a világban éltek, azt se tudjátok mi a barátság, milyen az élet. Szánalom a mai fiatalság. És nem, én sem vagyok vén.

2010. jan. 17. 15:22
 8/10 A kérdező kommentje:
Figyelj te kis pööcs, majd ha egyedül fogsz lakni, eltartani magad melózni és suliba járni akkor legyen ekkora a pofád, de amíg anyuci és apuci seggéében élsz addig szerintem kussoljál.
2010. jan. 17. 15:26
 9/10 A kérdező kommentje:
Amúgy az értelmes válaszért, köszi!
2010. jan. 19. 18:23
 10/10 anonim ***** válasza:
Nekem sincs rá pénzem, hogy fizessek 15+8k-t egy játékért amit utána még fizetsz tovább. Akkor én egy csóró csöves vagyok? Inkább veszek belőle élelmiszert meg kondibérletet és inkább elmegyek gyúrni, hogy nem a fejem legyen kocka alakú és ne csak itthon meresszem a valagamat. Ennyi. És a kérdezőnek igaza van.
2010. jan. 19. 21:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!