Miért nincs meg az Accountom a NFS World-be?
Figyelt kérdés
Ma újra tettem a játékot és be akartam lépni a régi accountommal. Be is tudtam lépni, de újból kéri hogy adjak meg egy Nick nevet meg egy képet és hogy vegyek egy autót, mikor nekem már volt egy fekete BMW-m nagyon jó volt már. Lehetséges hogy a sok frissités miatt esetleg és hogy mindenki újra kezdte?? Vagy netalán tán azért mert nagyon régen léptem be?? Másfél éve vagy 2 éve nem játszottam ezzel az lehet a gond??? Mert amivel régen regisztráltam E-mail cím és jelszó, azzal simán be tudtam lépni, csak a mentés nem lett meg :S2014. aug. 31. 12:20
1/2 anonim válasza:
Na most hogy is van ez?
Be is tudtam lépni, de újra...
Most akkor vagy be tudtál lépni, vagy mégse.
Hol is tartunk?
Hova akartál belépni? Beléptél, csak nincs sofőröd???
Nem kezdte mindenki újra, és nem szokás eltüntetni az acc-okat csak úgy, és ezt a frissítés sem teszi.
Nem tudom mennyi a tétlenségi bann, de két évnél elvileg több, ha van.
2/2 A kérdező kommentje:
be tudtam lépni az accomba, de 1-es szintü lettem, újbol előlröl kellett kezdenem az autó vásárlást meg fejlődni meg stb.... És az a BMW ami nekem volt régen az már nincs. Lehet tényleg olyan frissités volt, ami újra kezdette vagy nemtudom, mert új autókat is látok, meg sok BMW mondjuk csak aranyért tudok meg venni vagy mi az.........
2014. szept. 18. 06:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!