Mi olyan jó a diablo 3-ban?
Én szeretem, és tény hogy erről szól, a diablo 2 is erről szólt.
Egyébként meg ha nem láttad volna új patch van, újításokat vittek a játékba. Seasonök vannak, legendary itemeket lehet szerezni, ott vannak a nephalem riftek meg a bountyk. Szerintem már egyáltalán nem unalmas. Ha rövidnek láttad a játékot nem kéne elnyomni a beszédeket, sőt el is olvashatod :))
No meg ott a kiegészítő is!
sőt volt pvpről is szó.
amúgy meg egyik játék sem végtelen hosszúságú!
mindkét játékot a blizzard készíti, úgyhogy a színvonal az egyértelmű, mindkettőnél, ugyanaz :)
én a wowot is szeretem, nem mondanám hogy színvonalasabb, más fajta játék és annyi:)
Akkor röviden: két sör (vagy kakaó) mellett megkérdezted a haverodat milyen a játék. Tömören azt mondta: "jó". Erre megvetted és csalódtál? Akkor gratula! Belenézhettél volna streambe, vagy gameplay videókba, ingyen ki is próbálhattad az elejét. De téged hidegzuhanyként ért a csalódás. Értem.
A játék a questek befejezése után kezdődik. pontosabban az adventure mód elérésével és a maximális szint elérésekor (lvl 70). Ha csak az alapverziója van meg a játéknak, akkor sok jó részéről lemaradsz. A vonzó része (vagy ízlés szerint a rossz), hogy mész és henteled a gonosz seregeit a Hősöddel. Esetleg pár haver társaságában. Fejlesztgeted a karaktereidet, kipróbálsz pár kedvedre való egyéb módszert és igen: Mész-ölsz-lootolsz és ezt végtelenített ciklusban. :D Sose a történet volt az ami hosszú órákra odaragasztotta az ilyen tipusú játékoknál a játékost az asztalhoz.
Most indult ladder/season is. Megnézheted, hogy a haverokhoz képest hogy haladsz. hasonlítgathatod EU/World szinten is a season eredményeidet, de ott már elég sok zombi lesz előtted. Minnél inkább megy az idő, annál jobban elszakadnak. Ez ilyen. van aki komolyabban rákockult a játékra. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!