Szerintetek melyik jatekok a legjobbak pc-re?
Figyelt kérdés
MInden fele lehet akcio,sport,autos,motoros,fps,lovoldozos.2014. aug. 30. 12:38
1/10 Csontos Richard :) válasza:
Szerintem:Assassin's Creed 3,4,Call of duty 2,5,6,8,9,10,Battlefield 3,4,Max Payne 2
2/10 stiw válasza:
Az első válaszoló elég unalmas játékokat írt le. Ezeknél 100x jobb játékok vannak. Nem azt kell nézni, hogy CoD vagy BF, AC.
A Limbo, Machinarium indie játékokat nagyon tudom ajánlani, mestermű mindkettő.
Borderlands 2, Bioshock sorozat örök kedvenc. Portal, HL sorozat. The Stanley Parable (kell angol tudás, de garantált, hogy felrobban az agyad a játéktól, zseniális a narráció)
DayZ, Rust. Rengeteg jó játékot lehetne írni, de ez mind gépfüggő. Remélem tudtam segíteni.
3/10 anonim válasza:
Neverhood, Fifa 07, Age of Empires széria, Duke Nukem 3d, Doom 3, Half Life 2
4/10 anonim válasza:
Stalker Call of Pripyat, Lost Alpha, Fallout 3, Dishonored, Bioshock, Borderlands
5/10 anonim válasza:
Battlefield, Call Of Duty, AC, Medal Of Honor sorozat
Autós: Crew a legújabb szép grafika és ha van béta kulcsod online! :)
6/10 anonim válasza:
Spec ops: the line, Fable (első része főleg, most jött ki a felújitott verzió pc-re is asszem). WoW endgame kontentben még mindig remek, és a világa is nagyon kidolgozott, bár most becsatlakozni már nem az igazi. versenyszerű RTS esetén Starcraft II. Fix karakterű rpg esetén Witcher széria, sandboxnál Skyrim. Pörgős fpshez Titanfall, igaz sokan hamar megunják, elég emberfüggő. Ha meg valami könnyed játék kell akkor hearthstone.
7/10 anonim válasza:
Multiban bfbc2, single ben bioshock\kotor\mafia, szigorúan az első rész mindegyikből. Aztán persze vannak örökzöldek, mint pl az aktuális gta(elképesztő, hogy mennyi ideig el lehet szórakozni ezekkel, remélhetőleg az ötödik rész nem lesz akkora szívás pc n, mint anno a negyedik), de valahogy mégsem sorolnám a legjobbak közé.
8/10 anonim válasza:
az előzőek mellé még Metro 2033, Metro: Last Light, Sleeping Dogs, GTA összes
9/10 anonim válasza:
Guild wars 2 mindent visz véleményem szerint :)
10/10 anonim válasza:
Mass Effect sorozat, Dragon Age sorozat, (de ez amúgy teljesen ízléstől függ szerintem, akárcsak egy könyv, vagy film) :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!