A The Sims 4 demojában az van írva, hogy 2014 Szeptember 2-án jelenik meg a PC verzió, tényleg már a jövőhéten megjelenik?
a lényeg hogy szeptember elején. mert mindenhol csak annyi volt hogy 2014 ősz. az nem hogy ősz melyik részében.
tök jó hogy már a jövő héten.
De amúgy aki Originen veszi meg, az 24 órával a megjelenés előtt már játszhat vele :D
én tudtommal Magyarországon 4.-én vagy 5.-én jelenik meg :D
azt tudom hogy ott kint 2.-án :DD
#4 mi jelent meg? a teljes verzió?
a demo-t már le lehet tölteni, a teljes verziót tudtommal még nem, majd csak szeptemberben.
Tudtommal ha előrendelted Origin-ről, már most le lehet tölteni a teljes játékot ( legalábbis az USA-ba ).
Egyébként hivatalosan Szeptember 2.-án jelenik meg. A boltokban is jövőhéten már kapható lesz DVD-n.
Haverom már leszedte Pirate Bay-ről, és az elmondása szerint működik is, de én azért inkább várok vele, mert kitudja hogy nem-e vírusos vagy valami.
Inkább várok míg fel nem kerül nCore-ra. Ott úgy is hamar kiderül hogy vírusos-e vagy sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!